Deze cursus is verlopen

Regionale nascholing voor mondzorgprofessionals

mondzorgtandartstandartsenmondgezondheidmondhygiënist

Fair Academy organiseert vanaf 2020 regionale symposia. Met een mooi inhoudelijk geaccrediteerd programma op exclusieve locaties. Waar nascholing een beleving wordt. Leer, ontmoet, beleef!

355 - 495
6 Punten
Reguliere nascholing
Physical course - single

Prijzen

Variabel € 355 - 495
Opmerking :tandarts: 495,00 Euro mondhygiënist: 425,00 Euro (preventie)assistent: 355,00 Euro

Beroepen

Geregistreerd-mondhygiënist (tijdelijke BIG-registratie)
6 Punten
KRM
Tandarts
6 Punten
KRT
Omschrijving

ADEM

Onze adem is van levensbelang…we kunnen niet zonder. We ademen ongeveer 23000 keer per dag. Maar hoe vaak staan we echt stil bij onze ademhaling en de manier waarop we ademhalen? Hoe adem je in rust en op welke manier haal je adem als je stress ervaart. Er is steeds meer bekend over het belang van een goede ademhaling. 


Als we de adem betrekken op het vakgebied mondzorg, dan kan de manier waarop we ademhalen impact hebben op de mondgezondheid. Denk hierbij aan de invloed stress op parodontitis en de invloed van mondademhaling op de monddroogte. Of kijkend naar de slaapgerelateerde ademhalingsstoornissen, welke rol heeft de mondzorgprofessional bij de herkenning en de behandeling hiervan.


Tijdens het symposium nemen de sprekers je mee in de verschillende aspecten van de ADEM en wordt de rol van mondzorgprofessionals besproken. 

Fair Academy

claudia@fair-academy.nl
0683242184
109, Rivierdijk, Hardinxveld Giessendam, 3372BJ