Deze cursus is verlopen

Paro op Curaçao, een update in parodontologie

gebittandenmondzorg

Ben je op zoek naar verdieping op het gebied van parodontologie en wil je op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen? Dan is deze driedaagse cursus echt iets voor jou!

2650
19 Punten
Meerdere cursusdagen
Physical course - single

Prijzen

Regulier € 2650
Exclusief : Niet genoemde maaltijden, drankjes en excursies Eigen (zakelijke) reis- en annuleringsverzekering met werelddekking

Beroepen

Geregistreerd-mondhygiënist (tijdelijke BIG-registratie)
19 Punten
KRM
Omschrijving

Paro op Curaçao, een update in parodontologie


Dit is een unieke kans om een boeiende cursus op een geweldige locatie te volgen en andere collega’s te ontmoeten!


Ga jij mee op studiereis naar Curaçao met niemand minder dan parodontoloog Fridus van der Weijden? Deze gerenommeerde spreker heeft speciale aandacht voor het Paro-protocol en presenteert het nieuwe Classificatie systeem van parodontale aandoeningen aan de hand van casuïstiek. Deborah Lyle is mondhygiënist en zal een Engelstalige presentatie geven over preventie en communicatie. Tegelijkertijd willen we met deze reis ook graag een samenwerkingsverband aangaan met de Antilliaanse en Surinaamse mondhygiënisten op dit zonovergoten eiland.


Ben je op zoek naar verdieping op het gebied van parodontologie en wil je op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen? Dan is deze driedaagse cursus inclusief workshops op Curaçao echt iets voor jou!

smiles.world

Wij willen 2 x per jaar een cursusweek in het buitenland gaan aanbieden met scholing op hoog niveau.
info@smiles.world
0650402316
4, Stadhuisstraat, Vianen, 4132AS