Deze cursus is verlopen

Lokale anesthesie: theoretische en praktische update

lokale anesthesiepraktische updatetheoretische update

Hoe zat het ook alweer precies met de zenuwbanen, de keuze voor anesthesie vloeistof en eventuele medische interacties? Of ben je wel theoretisch op de hoogte, maar ben je wat onzeker in het daadwerkelijk toedienen? Tijdens deze cursus word je persoonlijk begeleid en ben je weer helemaal up-to-date.

830
6 Punten
Reguliere nascholing
Physical course - single

Prijzen

Regulier € 830
Exclusief : het boek ‘Handbook of Local Anesthesia’ en DVD ´Malamed’s Local Anesthesia Administration´

Beroepen

Geregistreerd-mondhygiënist (tijdelijke BIG-registratie)
6 Punten
KRM
Omschrijving

De cursus bestaat uit een theoretische update van de kennis en een praktische update in het toedienen van lokale anesthesie. Voorwaarde is dat een medecursist zowel infiltratie- als mandibulaire anesthesie bij je mag oefenen onder persoonlijke begeleiding van de docent.


Deze cursus is bedoeld voor mondhygiënisten die wel anesthesie onderwijs hebben genoten (tijdens de opleiding of elders) en dit regelmatig toepassen in de praktijk, in ieder geval gedurende de afgelopen 5 jaar.


NVM-educatie mondhygiënisten

Het nascholingsinstituut NVM-educatie mondhygiënisten is een initiatief van Stichting NVM – Onderzoek en Scholing. Door middel van een gevarieerd cursusaanbod maakt NVM-mondhygiënisten het voor haar leden nóg aantrekkelijker om te investeren in kwaliteit en persoonlijke ontwikkeling.
educatie@mondhygienisten.nl
0306571985
40, Groenewoudsedijk, Utrecht, 3528BK