Deze cursus is verlopen

Infectiepreventie, “met de kennis van nu” | 9 Maart 2022

hygiëneinfectiepreventiealgemene hygiëne in praktijktandartsensteriliserenpathogene micro-organismenverspreiding

Onze spreker, Marjo Riebergen, neemt je in deze Top Clinic mee naar een stukje bewustwording en tools waarbij de Richtlijn Infectiepreventie in Mondzorgpraktijken en de Leidraad Mondzorg Corona is meegenomen. We zoomen tevens in op diverse processen op het gebied van gevaren van besmetting, het reinigen, desinfecteren en steriliseren.

189
In aanvraag
Reguliere nascholing
Physical course - single

Prijzen

Regulier € 189

Beroepen

Geregistreerd-mondhygiënist (tijdelijke BIG-registratie)
Accreditation in aanvraag
KRM
Tandarts
Accreditation in aanvraag
KRT
Omschrijving

Persoonlijke en algemene hygiëne spelen binnen een tandartsenpraktijk een grote rol. Om de kans op verspreiding van pathogene micro-organismen te voorkomen dient iedereen die werkzaam is binnen de praktijk aan infectiepreventie te doen en de praktijk hygiëne in acht te nemen. Je bent immers verantwoordelijk voor de veiligheid van de patiënten; maar ook die van jezelf.

Dental Education Center B.V.

Wij organiseren Clinics in Nederland waarbij je je kan inschrijven voor individuele deelname. Maar als praktijk, bedrijf, kring of groep kan je ook bij ons terecht voor de organisatie van een maatwerk evenement. Graag gaan wij in gesprek met jullie om precies te weten wat het doel van de bijeenkomst om zo het nuttige met het aangename te combineren en maatwerk te leveren voor jullie bijeenkomst.
emma@dentalcens.nl
0853035929
4, Binnendelta, P, Blaricum, 1261WZ