Deze cursus is verlopen

Cursus Kindertandheelkunde - Roestvrijstalen kroon

kroonroestvrijstaalrvsroestvrijstalen kroongebittandtanden

Deze 1-daagse cursus zal gericht zijn op zowel de theoretische- als praktische kant.

595
4.5-5 Punten
Reguliere nascholing
Physical course - single

Prijzen

Regulier € 595

Beroepen

Geregistreerd-mondhygiënist (tijdelijke BIG-registratie)
26 Mar 2021
25 Mar 2024
5 Punten
KRM
Tandarts
26 Mar 2021
25 Mar 2024
4.5 Punten
KRT
Omschrijving

Lisa van 3 jaar oud komt binnen. Sinds enkele dagen heeft ze last bij het eten vertellen haar ouders. Omdat Lisa nog maar 3 jaar is en nog nooit bij de tandarts is geweest, laat ze zich niet zo goed in de mond kijken. Bij haar ouders op schoot weet je toch spelenderwijs te zien dat er sprake is van een grote occlusale caviteit 85.


Tja, hoe nu te handelen? Er zijn verschillende behandelopties. Hoofdzakelijk onder te brengen in niet-restauratief versus conserverend.


Deze nieuwe cursus, gegeven door Cyriëlle Jongkind (Pedodontoloog), start in februari 2021 en zal nader ingaan op de behandeloptie ‘the seal is the deal’ met behulp van roestvrijstalen kronen (hierna genoemd RVSK). Wanneer plaats je een RVSK en wanneer juist niet? Welke methoden zijn er? En mocht er toevallig sprake zijn van een goede coöperatie en je hebt röntgenologische diagnostiek vervaardigd, welke opties zijn er dan met betrekking tot endodontische behandeling in het melkgebit?

 

Deze 1-daagse cursus zal gericht zijn op zowel de theoretische- als praktische kant. Er is voldoende tijd om hands-on te oefenen en handige tips & tricks te krijgen van onze ervaren docent.

Dental Best Practice B.V.

Dé organisator van tandheelkundige cursussen, opleidingen, trainingen en congressen gericht op het optimale functioneren van het hele team.
info@dentalbestpractice.nl
0553121050
3, Molenstraat, A, Bathmen, 7437AH