Deze cursus is verlopen

Eerstelijns revalidatie na corona

eerstelijns revalidatierevalidatie

In 2020 werd de wereld opgeschrikt door een nieuw virus, het Covid-19 virus. De impact op de samenleving is groot, en de revalidatie van de cliënten vraagt om maatwerk. Soms is dit alleen mogelijk met een heel systeem van mantelzorg en professionele hulpverlening.

250
7 Punten
Reguliere nascholing
Physical course - single

Prijzen

Regulier € 250
Inclusief : Warme maaltijd, koffie/thee,fris

Beroepen

Fysiotherapeut
7 Punten
KNGF, KRF
Omschrijving

Door de wereldwijde uitbraak van Covid-19 werden wij allemaal geconfronteerd met een heel nieuw ziektebeeld, met grote gevolgen voor het dagelijks functioneren. In de revalidatie van cliënten die een infectie met het coronavirus hebben doorgemaakt zijn we als fysiotherapeuten genoodzaakt om het klinisch redeneren centraal te stellen; juist omdat er nog zo weinig ‘evidence’ is.


Daarnaast heb je in je rol als behandelaar ook veel aan je ervaring. Al deze factoren willen we in deze cursus graag samenbrengen. Kennis delen en samenbrengen om zo van en met elkaar te leren.


Vanwege de complexiteit van de revalidatie na Covid-19 is het fijn als er een groep collega’s met je meedenkt. ‘Sharing is caring’ is een term die je veel hoort, en deze cursus heeft als doel om de deelnemers verder te helpen in het proces van de juiste behandelmogelijkheden bij COVID-19 cliënten. We nemen ook een kijkje in de keuken van een aantal andere disciplines; denk aan de rol van cognitie bij cliënten die het Post-ic syndroom hebben gehad, of de technieken uit de sport- en prestatiepsychologie die je kunnen helpen bij het stellen van de juiste doelen.


 


Wil jij ook horen hoe anderen handelen bij cliënten met COVID-19? Dan is deze interactieve cursus iets voor jou!

Fysiolearning

Scholing Randstad West organiseert (na)scholing op het gebied van de fysiotherapie en de daaraan gerelateerde (para)medische zorg voor verschillende doelgroepen.
info@fysiolearning.nl
0031103060159
20, Uiverlaan, Maassluis, 3145XN