Deze cursus is verlopen

Basisopleiding praktijkopleiders aios sociale geneeskunde deel 1

sociale geneeskundepraktijkopleiderpraktijkopleiders

Deze tweedaagse module is deel 1 van de basisopleiding.

750
12 Punten
Online
Reguliere nascholing
Physical course - series

Prijzen

Regulier € 750

Beroepen

Arts beleid en advies KNMG
12 Punten
ABSG
Arts indicatie en advies KNMG
12 Punten
ABSG
Arts infectiebestrijding KNMG
12 Punten
ABSG
Arts Internationale Gezondheidszorg en Tropengeneeskunde KNMG
12 Punten
ABSG
Arts maatschappij en gezondheid
12 Punten
ABSG

Competenties

Samenwerken 20 %
Kennis en wetenschap 60 %
Professionaliteit en kwaliteit 20 %
Omschrijving

De afgelopen jaren hebben de wetenschappelijke verenigingen nieuwe Landelijke OpleidingsPlannen (LOP) opgesteld. De KAMG, de NVAB en de NVVG hebben in aansluiting daarop het Landelijk Professionaliseringsplan Praktijkopleiders vastgesteld. Het doel daarvan is om je als praktijkopleider meer en beter toe te rusten op de cruciale rol van het begeleiden van je aios in de praktijkopleiding.


De basisopleiding volg je in combinatie met het leren op de werkplek. Dit eerste deel van de basisopleiding omvat twee dagen. Via een mix van online voorbereiding, interactief onderwijs en concrete oefeningen, bereid je je voor om te beginnen met het begeleiden van een aios. We leggen steeds de link met je eigen ervaringen op de werkplek. Met het certificaat van deze tweedaagse en de andere vereiste documenten vraag je erkenning als opleider aan bij de RGS; die kan ingaan vanaf de datum dat de aanvraag compleet is ingeleverd. Om erkenning te krijgen als praktijkopleider voldoe je ook aan de overige eisen die het actuele Kaderbesluit stelt aan praktijkopleiders.

NSPOH

De NSPOH (Netherlands School of Public & Occupational Health) levert als non-profit organisatie een waardevolle bijdrage aan de verbetering van de volksgezondheid, de arbeidsomstandigheden en arbeidsparticipatie in Nederland.
info@nspoh.nl
0308100500
11, Churchilllaan, Utrecht, 3527GV