Deze cursus is verlopen

Cliënt, casus en context

CasuïstiekcasussenPatiëntcasuscontextclientCliëntenpatiënten

In deze module passeren dergelijke problemen de revue. Aan de hand van casuïstiek ga je aan de slag met thema’s als: Wat is gezondheid, wetgeving, organisatie en financiering.

1245
18 Punten
Meerdere cursusdagen
Physical course - series

Prijzen

Regulier € 1245
Inclusief : koffie, thee, lunch en studiehandleiding

Beroepen

Arts beleid en advies KNMG
18 Punten
ABSG
Arts indicatie en advies KNMG
18 Punten
ABSG
Arts infectiebestrijding KNMG
18 Punten
ABSG
Arts Internationale Gezondheidszorg en Tropengeneeskunde KNMG
18 Punten
ABSG
Arts maatschappij en gezondheid
18 Punten
ABSG

Competenties

Samenwerken 60 %
Professionaliteit en kwaliteit 20 %
Organisatie en financiering 20 %
Omschrijving

Huiselijk geweld, werkloosheid, schulden, mantelzorg, overspannenheid, mensen met verward gedrag en arbeidsongeschiktheid zijn voorbeelden van problemen waar je mee te maken kan krijgen als professional in de publieke gezondheidszorg.


In deze module passeren dergelijke problemen de revue. Aan de hand van casuïstiek ga je aan de slag met thema’s als: Wat is gezondheid, wetgeving, organisatie en financiering. De onderwerpen worden geïntegreerd aangeboden. Door interactieve presentaties van experts, discussies en oefeningen leer je samen met deelnemers uit verschillende vakgebieden vraagstukken te analyseren en breder te kijken dan je eigen vakgebied.


Ben je deelnemer aan een opleiding bij de NSPOH? Schrijf je dan in voor deze nieuwe module. Er zijn verschillende startmomenten, zodat je zelf kan kiezen wanneer het volgen van deze module je het beste uitkomt.

NSPOH

De NSPOH (Netherlands School of Public & Occupational Health) levert als non-profit organisatie een waardevolle bijdrage aan de verbetering van de volksgezondheid, de arbeidsomstandigheden en arbeidsparticipatie in Nederland.
info@nspoh.nl
0308100500
11, Churchilllaan, Utrecht, 3527GV