Professions
Companies
count-province
94 Results
Forensisch arts KNMG

RIVM

course image
Free

On demand: Vaccinaties tijdens de zwangerschap

Populair

course image
€ 330 CCD Arnhem 12-12-2023

Het aanpakken van perfectionisme als transdiagnostisch kenmerk

Suggesties

course image
€ 49 Online 14-02-2023

Neurologisch onderzoek bij kinderen van 1-4 jaar

Uitgelicht

course image
€ 365 - 450 31-01-2023

Stoppen met roken: tabaksverslaving

Onze selectie

course image
€ 450 02-06-2023

Stoppen met roken: begeleiding met Rationeel Emotieve Therapie

E-Learning

course image
€ 320

Morele ontwikkeling

course image
Free

E-learning Kunstvoeding

Vervolgopleiding

course image
€ 1800 08-09-2023

Basisopleiding Stoppen met roken coach – nieuwe stijl

Congres

course image
€ 259 LantarenVenster Rotterdam 16-03-2023

Sociale verloskunde

31 Jan
Jan
09:30

NSPOH

Physical course - single
NSPOH-Meernbrug (5e)
6
Stoppen met roken is belangrijk. Maar het is ook heel erg moeilijk. Professionele hulp is altijd nuttig en meestal nodig. Wil jij leren wat mensen motiveert tot een gedragsverandering? En wat jouw rol als professional is in dit proces? Doe dan deze eendaagse, geaccrediteerde module Stoppen met Roken: tabaksverslaving.
€ 365 - 450
Company Logo
01 Feb
Feb
09:30

NSPOH

Physical course - series
Utrecht
12
Werk je met veel verschillende partners in complexe samenwerkingsverbanden? Dan loop je vast wel eens aan tegen weerstand of een gebrek aan motivatie. Wil jij de valkuilen in het samenwerkingsproces ontdekken? Wil je daarnaast leren hoe je jouw persoonlijke effectiviteit vergroot, zodat je jouw doelen leert bereiken met behoud van de onderlinge verstandhoudingen? Doe dan deze tweedaagse module.
€ 900
Company Logo
01 Feb
Feb
09:30

NSPOH

Physical course - single
Utrecht
6
Arbo-onderzoek laat zien dat ca. 4% van de werknemers geneesmiddelen slikt die de rijvaardigheid en het reactievermogen op het werk beïnvloeden. Als arts of verpleegkundige heb je een belangrijke taak om gevaarlijke situaties te helpen voorkomen. Dat vereist actuele kennis van zaken! Wil jij meer leren over het inschatten van risico’s van geneesmiddelengebruik in het verkeer? Over hoe medicijnen het werk positief of negatief kunnen beïnvloeden? En welk advies je dan geeft? Doe dan deze eendaagse, geaccrediteerde module.
€ 545
Company Logo
03 Feb
Feb
09:00

NSPOH

Physical course - series
Online
12
Veel professionals in occupational en public health houden zich bezig met gedragsverandering. Zij willen dat hun cliënten verstandige keuzes maken: dat ze gezond leven, productief werken, hun kinderen effectief opvoeden, zich inzetten in behandelingen enzovoort. Wil jij kennismaken met de processen die een rol spelen bij gedragsverandering? En hoe je daar als professional invloed op kunt uitoefenen? Doe dan deze module.
€ 1005
Company Logo
07 Feb
Feb
09:30

CSR Centrum | stress & burn-out coaching

Physical course - series
Utrecht
12-48
Deze cursus is aanbevolen voor psychologen, (loopbaan)coaches, POH-GGZ, bedrijfs- en huisartsen, (bedrijfs)maatschappelijk werkenden en andere beroepsgroepen die mensen met stressklachten diagnosticeren, begeleiden, beoordelen of behandelen. Het niveau is HBO+/academisch.
€ 1495
09 Feb
Feb
13:00

Het Blikveld

Physical course - single
Online
4
Wil je jouw kennis over autisme en de impact van autisme op arbeid vergroten? Dan is deze training geschikt jou!
€ 295
Company Logo
14 Feb
Feb
09:00

NSPOH

Physical course - series
NSPOH-Welgelegen (10e)
18
Schrijven is voor veel professionals in de publieke gezondheidszorg een belangrijk onderdeel van het werk. Om de inhoud van een tekst goed voor het voetlicht te krijgen, is toegankelijk en doeltreffend schrijven cruciaal. Wil je leren hoe je overtuigende (beleids-) teksten schrijft? Bijvoorbeeld adviezen, publicaties, notities, artikelen en visiedocumenten? Volg dan deze module Schrijfvaardigheid en argumentatie.
€ 1470
Company Logo
Course banner
14 Feb
Feb
20:00
€ 49

SCEM

Webinar
Online
0-1
Na het volgen van dit webinar bent u in staat basaal neurologisch onderzoek bij jonge kinderen uit te voeren en kunt u een aantal klassieke beelden herkennen.
Op veler verzoek gaan we in dit webinar de jonge kinderen vanaf 1 jaar onderzoeken. Het doen van neurologisch onderzoek bij jonge kinderen is nog uitdagender dan bij oudere kinderen. Goede observatie van spontane motoriek is de basis van het neurologisch onderzoek. We gaan samen de systematiek van het neurologisch onderzoek bij het jonge kind stap vóór stap doorlopen en beoordeling oefenen. U kunt denken aan tonusproblemen, vaardigheidsstoornissen, pathologische reflexen en bijzondere patronen.
Course banner
€ 49
Company Logo
15 Feb