Neurorevalidatie in de eerste lijn-2024

huisartsenfysiotherapeuthersenbeschadigingneurorevalidatieeerste lijnrevalidatierevalidatiezorg

De patiënt met hersenbeschadiging (CVA, trauma) komt na ziekenhuis of revalidatie weer thuis, en probeert zijn leven (werk, gezin, hobby etc.) weer op te pakken. De ervaring leert dat dan vaak problemen opduiken. Tijdens de cursusdagen worden verklaringen voor deze problemen gegeven.

04 jun. 2024
14:00 - 21:00
825
17-27 Points
Meerdere cursusdagen
Physical course - series

Prices

Regular € 825
Note :Inschrijfgeld: € 30,-

Date and Location

04 jun. 2024
14:00
25 jun. 2024
21:00
Haagse Schouwweg 10, 2332KG, Leiden

Professions

Ergotherapeut
26 Points
EN
Fysiotherapeut
27 Points
KNGF, KRF
Logopedist
26 Points
NVLF
Oefentherapeut
26 Points
VvOCM
Praktijkondersteuner Ouderenzorg (POH-ouderen)
17 Points
V&VN

Speakers

Ed Janssen

fysiotherapeut, cursuscoördinator ITON

Bart Steens

Fysiotherapeut

Frederieke van der Blom

Ergotherapeut

Henriëtte Terlouw

Ergotherapeut
Description

De patiënt met hersenbeschadiging (CVA, trauma) komt na ziekenhuis of revalidatie weer thuis, en probeert zijn leven (werk, gezin, hobby etc.) weer op te pakken. De ervaring leert dat dan vaak problemen opduiken. Tijdens de cursusdagen worden verklaringen voor deze problemen gegeven. Uiteenlopende methoden van interventie die in de eerste lijn kunnen worden ingezet, worden gepresenteerd. Deze cursus is nuttig voor huisartsen, fysiotherapeuten, psychologen, thuiszorg en andere hulpverleners in de eerste lijn.

Stichting ITON

De stichting ITON (Instituut voor toegepaste Neurowetenschappen) biedt toegankelijke scholing op het gebied van diagnostiek en therapie ten behoeve van neurorevalidatie, chronische pijn en het leren van motorische vaardigheden. Dit is interessant voor fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, psychologen, verpleging en verzorging, artsen, maatschappelijk werkers en andere disciplines. Wij maken de kennis uit de neurowetenschappen toepasbaar voor de dagelijkse praktijk. Dit doen wij in een prettige interactieve leeromgeving waarin jouw praktijkervaring een belangrijke rol speelt.
info@stichtingiton.nl
0235341641
7, Leliestraat, c, Haarlem, 2011BL