Coach Orthomoleculaire Voeding

leefstijlcoachOrthomoleculaire Voeding

De opleiding Coach Orthomoleculaire Voeding is een online wetenschappelijk onderbouwde opleiding over orthomoleculaire voeding voor fysiotherapie & (personal) trainers.

399
12.5 Points
E-learning
E-learning

Prices

Regular € 399

Professions

Diëtist
12.5 Points
ADAP
Ergotherapeut
12.5 Points
ADAP
Huidtherapeut
12.5 Points
ADAP
Logopedist
12.5 Points
ADAP
Medisch Beeldvormings- en Bestralingsdeskundige (MBB'er)
12.5 Points
ADAP
Description

Is gezonde voeding jouw passie en wil je andere graag helpen met het juiste voedingsadvies? Start dan vandaag nog een carrière in de orthomoleculaire voeding. De opleiding Coach Orthomoleculaire Voeding is een online wetenschappelijk onderbouwde opleiding over orthomoleculaire voeding voor fysiotherapie & (personal) trainers. Tijdens deze opleiding leer je de basisprincipes van de orthomoleculaire geneeskunde en leer je hoe je wetenschappelijk onderbouwd advies kunt geven met gezonde voeding & suppletie bij revalidatie, leefstijlinterventie, afvallen en prestatieverbetering.


Fysio Physics B.V.

Fysio Physics fysiotherapie & revalidatie is onderdeel van de Fysio Physics Group die al sinds 1992 toonaangevend is op het gebied van revalidatie, fysiotherapie en medische fitness in Nederland. Daarnaast geeft Fysio Physics ook scholing aan artsen en therapeuten in nieuwe onderzoeks- en behandeltechnieken.
opleidingen@fysiophysics.nl
0883232555
31, Linnaeusweg, IJsselstein, 3401MS