E-learning Rookvrije Ouders

rookvrijrokenoudersRookvrije Ouders

De e-learning Rookvrije Ouders is geschikt voor alle zorgprofessionals die werken met wensouders, zwangere vrouwen en partners, en ouders die roken.

10
0.5-1 Points
E-learning
E-learning

Prices

Regular € 10
Excludes : BTW

Professions

Ambulancechauffeur
1 Points
Register Z
Anesthesioloog
0.5 Points
ABAN, ABAN-C2
Arts
0.5 Points
ABAN
Arts beleid en advies KNMG
0.5 Points
ABAN, ABAN-C3
Arts indicatie en advies KNMG
0.5 Points
ABAN, ABAN-C3
Description

In de e-learning Rookvrije Ouders leer je door middel van een casus hoe je (toekomstige) ouders kunt motiveren om stoppen-met-roken hulp te zoeken. Speciaal voor (toekomstige) ouders is er de telefonische coaching Rookvrije Ouders. In de e-learning leer je hoe je hen hier naar kunt verwijzen. Dit wordt gedaan aan de hand van filmpjes, voorbeeldzinnen en tips. Ook maak je kennis met de coaches van Rookvrije Ouders, leer je hoe het gehele coachingstraject eruit ziet en waarom het belangrijk is om als zorgprofessional een follow-up gesprek te voeren. Het is een interactieve e-learning met diverse filmpjes, vragen en tips.


De e-learning bestaat uit 5 hoofdstukken en duurt in totaal ongeveer 1 uur. Na afloop van de e-learning en het behalen van de kennistoets ontvang je een certificaat (pdf).

Trimbos-instituut

Het Trimbos-instituut doet onderzoek naar geestelijke gezondheid, mentale veerkracht en verslaving. Wij zetten ons met kennis en innovatie actief in voor het verbeteren van de geestelijke gezondheid in Nederland en daarbuiten.
academie@trimbos.nl
0302971100
45, Da Costakade, Utrecht, 3521VS