Deze cursus is verlopen

Educatief partnerschap JGZ

praktijkopleiderpraktijkopleidersPraktijksituatiejeugdartspartnerschapnascholingnascholenbevindingenonderwijskundige achtergrondpraktijkopleiders JGZ

In 2019 is de opleiding tot jeugdarts volledig vernieuwd en wordt er continue gewerkt aan het verbeteren en doorontwikkelen van het onderwijs. Het instituutsonderwijs en de praktijkopleiding lopen goed, maar er is nog ruimte voor verbetering om het instituutsonderwijs écht ondersteunend te laten zijn aan wat de aios in de dagelijkste praktijk tegenkomt. Daarom is er een groot project gestart waarbij het instituutsonderwijs en de toetsing van de eerste fase arts M+G, profiel jeugdarts, onder handen genomen worden. Om een betere aansluiting bij de praktijk te bewerkstelligen, hebben wij als opleiders kennis van praktijopleiders en ervaring uit de praktijk hard nodig!

Gratis
3 Punten
Online
Nascholing
Physical course - single

Prijzen

Gratis

Beroepen

Jeugdarts KNMG
3 Punten
AJN

Competenties

Samenwerken 60 %
Kennis en wetenschap 40 %
Omschrijving

Tijdens deze bijeenkomst bespreken we de bevindingen en ideeën die reeds uit dit project naar voren zijn gekomen. We nemen jou als deelnemer mee in de onderwijskundige achtergrond van de plannen en we vragen je om input te geven op de bevindingen en ideeën. Met de uitkomsten van deze ochtend gaan wij vervolgens aan de slag. We bespreken hoe je op de hoogte gehouden wil worden van de vorderingen en hoe je als praktijkopleider betrokken blijft.

NSPOH

De NSPOH (Netherlands School of Public & Occupational Health) levert als non-profit organisatie een waardevolle bijdrage aan de verbetering van de volksgezondheid, de arbeidsomstandigheden en arbeidsparticipatie in Nederland.
info@nspoh.nl
0308100500
11, Churchilllaan, Utrecht, 3527GV