This course is expired

Engels voor de bedrijfsarts

engelsengelssprekende patiëntencommunicatiebedrijfsarts

Krijg je in je werk als bedrijfsarts regelmatig Engels sprekende cliënten op je spreekuur? Heb je moeite met de Engelse vertaling van bedrijfsgeneeskundige termen of het opstellen van een Engelstalige rapportage? Doe dan de direct toepasbare module ‘Engels voor de bedrijfsarts’. Een must wanneer je als bedrijfsarts Engels moet spreken en schrijven!

710
8 Points
Online
Webinar
Webinar

Prices

Regular € 710

Professions

Arts beleid en advies KNMG
8 Points
ABSG
Arts indicatie en advies KNMG
8 Points
ABSG
Arts infectiebestrijding KNMG
8 Points
ABSG
Arts Internationale Gezondheidszorg en Tropengeneeskunde KNMG
8 Points
ABSG
Arts maatschappij en gezondheid
8 Points
ABSG
Description

De module bestaat een e-learning en uit twee op maat sessies van 4 uur. Tussen de trainingssessies oefen je het taalgebruik in de eigen praktijk. Na beide bijeenkomsten kun je een jaar lang onbeperkt met de e-learning blijven oefenen. De module is ook geschikt om incompany uit te voeren.


Op basis van een gespreksmodel oefen je als bedrijfsarts Engels in gesprekken met cliënten. Daarnaast ontvang je twee Engelstalige standaardmodellen voor rapportage. De ene variant bevat zo natuurlijk mogelijk taalgebruik, de andere variant bevat taalgebruik dat aansluit op jouw niveau. Je kiest zelf de taal die je wilt en kunt gebruiken


Dankzij slimme e-learning monitor je je eigen vorderingen. Het systeem vertelt je wat je moet herhalen en wanneer. De e-learning past zich volledig aan jouw persoonlijke leerstijl en -snelheid aan: opdrachten waarop je een fout antwoord geeft, worden eerder en vaker herhaald dan opdrachten waarop je een juist antwoord geeft. Zo wordt missende kennis vastgesteld en doelgericht geremedieerd. Dat is de snelste manier om nieuwe kennis van het Engels definitief te verankeren.


NSPOH

De NSPOH (Netherlands School of Public & Occupational Health) levert als non-profit organisatie een waardevolle bijdrage aan de verbetering van de volksgezondheid, de arbeidsomstandigheden en arbeidsparticipatie in Nederland.
info@nspoh.nl
0308100500
11, Churchilllaan, Utrecht, 3527GV