Deze cursus is verlopen

Basisvaardigheden werkbegeleider - blended learning

basisvaardighedenwerkbegeleiderblended learning

Deze scholing is een combinatie van e-learning en een groepstraining. In 4 digitale modules doorloopt u stap voor stap het proces van binnenkomst van de student tot en met de afronding van de stage .

200
12 Punten
Reguliere nascholing
Physical course - single

Prijzen

Regulier € 200
Inclusief : Lichte maaltijd.

Beroepen

Apothekersassistent
12 Punten
KABIZ
Contactlens specialist
12 Punten
KABIZ
Doktersassistent
12 Punten
KABIZ
Farmaceutisch Consulent
12 Punten
KABIZ
Laborant Klinische NeuroFysiologie
12 Punten
KABIZ

Doelen

De werkbegeleider heeft kennis van de opbouw van het MBO-onderwijs en kan deze kennis gebruiken tijdens zijn begeleiding in de BPV.
De werkbegeleider kent de fasen in de begeleiding van de deelnemer en heeft handvatten welke technieken hij in welke fase kan gebruiken.
De werkbegeleider kan de communicatie en begeleiding afstemmen op de student.
Omschrijving

Om in de toekomst voldoende collega’s in de huisartsenpraktijk te hebben is het belangrijk dat er nieuwe doktersassistenten worden opgeleid. Deze studenten lopen stage in de huisartsenpraktijk en worden begeleid door de praktijkopleider.

Wat komt er allemaal op je af wanneer je praktijkopleider bent, wat kun je van de student verwachten en hoe begeleid je deze goed? En dan de beoordeling, hoe zit de opleiding in elkaar en waar beoordeel je op?

Om goed voorbereid te zijn op deze en andere vragen biedt Medrie de Basistraining Werkbegeleiding aan. De scholing wordt verzorgd door een docent van Medrie en bestaat uit een voorbereidende e-learning gevolgd door een trainingsdag.

Medrie BV

zwolle@medrie.nl
18, Dr. Klinkertweg, Zwolle, 8025BS