Deze cursus is verlopen

Veerkracht bij Cliënt én Behandelaar met Positieve Gezondheid

positieve gezondheidveerkracht

Focus op de mensen zelf, hun veerkracht en wat hun leven betekenisvol maakt

916.25
0-15 Punten
Reguliere nascholing
Physical course - series

Prijzen

Regulier € 916.25
Exclusief : BTW

Beroepen

Diëtist
Accreditation in aanvraag
NVD
Ergotherapeut
Accreditation in aanvraag
EN
Fysiotherapeut
15 Punten
KRF
Logopedist
Accreditation in aanvraag
NVLF
Oefentherapeut
Accreditation in aanvraag
VvOCM
Omschrijving

Kijk niet naar wat je niet kan, maar naar wat je wel kan. Positieve Gezondheid is een brede kijk op gezondheid. Het gaat niet om de aan- of afwezigheid van een ziekte, maar om het vermogen met fysieke, emotionele en sociale uitdagingen om te gaan en zoveel mogelijk de eigen regie te voeren. De juiste zorg op de juiste plek, eigen regie, veerkracht, zingeving. In deze cursus leer je te werken vanuit het concept van Positieve Gezondheid en geef je écht inhoud aan deze begrippen. De opgedane kennis kun je direct toepassen in je eigen praktijk: Practice what you preach. Deze cursus is gecertificeerd en geaccrediteerd door het iPH: het institute for Positive Health.


Werken met Positieve Gezondheid vraagt om een andere manier van denken, gesprekken voeren en begeleiden van je cliënten of patiënten. Die vaardigheden ontwikkel je aan de hand van eigen ervaringen. We gebruiken in de training krachtige werkvormen in een mix van praktijkervaring, oefenen, kennisclips, zelfreflectie en intervisie. Je eigen beroepspraktijk staat voortdurend centraal, met veel gelegenheid voor uitwisseling van kennis en ervaringen met je medecursisten.


Pro Education BV

Pro Education is een van de grootste opleiders op paramedisch gebied in Nederland. Wij bieden cursussen en opleidingen aan voor fysiotherapeuten, ergotherapeuten, oefentherapeuten, logopedisten en diëtisten. Bent u al paramedicus? Dan vindt u bij Pro Education een uitgebreid en actueel bij- en nascholingsaanbod om uw ambities te realiseren. Maar ook als u paramedicus wilt worden, kunt u bij ons terecht voor verschillende initiële HBO Bacheloropleidingen. Daarnaast bieden we verschillende HBO-programma's en Masterclasses. Deze zijn vaak onderdeel van een langer lopend traject, waardoor u kunt 'stapelen' tot een volledige HBO-Bachelor- of Mastergraad. Onze aanpak is uniek, omdat wij optimaal proberen aan te sluiten op de werksituatie van onze deelnemers. Door de lesgroepen klein te houden, krijgen alle deelnemers de mogelijkheid vraagstukken uit de eigen praktijk in te brengen. Daarnaast zijn al onze docenten vakspecialisten die met beide benen in het vakgebied staan.
info@proeducation.nl
0205677999
7, Marathon, Hilversum, 1213 PD