Deze cursus is verlopen

Acceptance and Commitment Therapy (ACT)

ACTAcceptance and Commitment Therapy

Na het volgen van deze boeiende cursus kun je cliënten leren de situatie te accepteren zoals die is, in plaats van te vechten tegen onvermijdelijke zaken.

1113.5
18-29 Punten
Reguliere nascholing
Physical course - series

Prijzen

Regulier € 1113.5
Inclusief : Studiemateriaal, verzorging en locatiekosten

Beroepen

Diëtist
29 Punten
ADAP
Ergotherapeut
29 Punten
ADAP
Fysiotherapeut
26 Punten
KNGF, CZN
Huidtherapeut
29 Punten
ADAP
Logopedist
29 Punten
ADAP
Omschrijving

Wil je dat je cliënten zich richten op zaken die ze op directe wijze kunnen beïnvloeden? Zoals hun eigen gedrag? Acceptance and Commitment Therapy (ACT) is een vrij nieuwe evidence-based practice binnen gedragstherapie. Na het volgen van deze boeiende cursus kun je cliënten leren de situatie te accepteren zoals die is, in plaats van te vechten tegen onvermijdelijke zaken. Dit resulteert in het vergroten van de psychologische flexibiliteit van de cliënt. Een ervaren ACT-trainer zal je de theorie aanbieden en vooral veel met jou en je groepsgenoten oefenen. Hierna kun je meteen aan de slag.

Pro Education BV

Pro Education is een van de grootste opleiders op paramedisch gebied in Nederland. Wij bieden cursussen en opleidingen aan voor fysiotherapeuten, ergotherapeuten, oefentherapeuten, logopedisten en diëtisten. Bent u al paramedicus? Dan vindt u bij Pro Education een uitgebreid en actueel bij- en nascholingsaanbod om uw ambities te realiseren. Maar ook als u paramedicus wilt worden, kunt u bij ons terecht voor verschillende initiële HBO Bacheloropleidingen. Daarnaast bieden we verschillende HBO-programma's en Masterclasses. Deze zijn vaak onderdeel van een langer lopend traject, waardoor u kunt 'stapelen' tot een volledige HBO-Bachelor- of Mastergraad. Onze aanpak is uniek, omdat wij optimaal proberen aan te sluiten op de werksituatie van onze deelnemers. Door de lesgroepen klein te houden, krijgen alle deelnemers de mogelijkheid vraagstukken uit de eigen praktijk in te brengen. Daarnaast zijn al onze docenten vakspecialisten die met beide benen in het vakgebied staan.
info@proeducation.nl
0205677999
7, Marathon, Hilversum, 1213 PD