NOAC, en nu? (3-uurs versie)

noacAntistolling

Deze geaccrediteerde nascholing geeft naast praktische informatie over de gecontroleerde introductie van NOAC’s in Nederland een toelichting op de diverse studieresultaten.

Op aanvraag
In aanvraag
Reguliere nascholing
Incompany

Prijzen

Op aanvraag

Beroepen

Ambulancechauffeur
Accreditation in aanvraag
Register Z
Apotheker
Accreditation in aanvraag
ZA
Apotheker - Ziekenhuisapotheker
Accreditation in aanvraag
ZA
Cardioloog
Accreditation in aanvraag
NVVC
Dermatologie-assistent
Accreditation in aanvraag
Register Z
Omschrijving

Deze geaccrediteerde nascholing geeft naast praktische informatie over de gecontroleerde introductie van NOAC’s in Nederland een toelichting op de diverse studieresultaten. De nadruk van de nascholing zal op de wetenschappelijke bewijsvoering, afstemming, de implementatie en het naleven van het veiligheidsprotocol liggen binnen uw ziekenhuis.


Wat is belangrijk bij patiënten met atriumfibrilleren? Wat te doen wanneer er toch een bloedig CVA optreedt? Wat te doen bij een ernstige bloeding? Keuze NOAC versus VKA in de nabije toekomst? Kortom: hoe dienen we te handelen bij patiënten die zijn ingesteld op een NOAC, en hoe dienen we te reageren bij problemen tijdens het gebruik van een NOAC? Ook gaan wij met u in op het belang van therapietrouw en het verstrekken van de juiste informatie aan uw patiënt.


Deze nascholing is in samenwerking met Bristol-Myers Squibb en Pfizer, en met verschillende specialisten tot stand gekomen.

Pfizer BV

Pfizer ontwikkelt innovatieve geneesmiddelen die bijdragen aan de gezondheid en kwaliteit van leven. Vanuit haar visie en missie ziet Pfizer het toenemend als haar taak om te faciliteren op het gebied van deskundigheidsbevordering en nascholing. Dit gebeurd onder de vlag van 'Pfizer Partners in Practice'. De door Pfizer Partners in Practice ontwikkelde workshops en nascholingen richten zich niet alleen op indicatiegebieden, maar bestrijken vooral ook het brede terrein van praktijkondersteuning in algemene zin.
info@pfizer.com
0104064200
142, Rivium Westlaan, Capelle aan den IJssel, 2909LD