Deze cursus is verlopen

Geriatriedagen

geriatrieGeriatriedagenparkinsonparkinsonpatiëntoudere patiënten

Op donderdag 8 en vrijdag 9 februari 2024 vinden de jaarlijkse Geriatriedagen plaats in Congrescentrum 1931 te ’s-Hertogenbosch! Al meer dan 15 jaar zijn de Geriatriedagen dé ontmoetingsplek voor professionals die zich inzetten voor kwalitatief hoogstaande geriatrische zorg. Het belangrijkste uitgangspunt, en dat wat de Geriatriedagen uniek maakt, is het multidisciplinaire karakter.

Op aanvraag
In aanvraag
Reguliere nascholing
Physical course - series

Prijzen

Op aanvraag

Beroepen

Arts voor verstandelijk gehandicapten
Accreditation in aanvraag
ABC1
Fysiotherapeut
Accreditation in aanvraag
KNGF
Huisarts
Accreditation in aanvraag
ABC1
Internist
Accreditation in aanvraag
NIV
Klinisch geriater
Accreditation in aanvraag
NVKG
Omschrijving

Op donderdag 8 en vrijdag 9 februari 2024 vinden de jaarlijkse Geriatriedagen plaats in Congrescentrum 1931 te ’s-Hertogenbosch!

 

Al meer dan 15 jaar zijn de Geriatriedagen dé ontmoetingsplek voor professionals die zich inzetten voor kwalitatief hoogstaande geriatrische zorg. Het belangrijkste uitgangspunt, en dat wat de Geriatriedagen uniek maakt, is het multidisciplinaire karakter. Zoals ook in de dagelijkse praktijk geriatrische zorg wordt vormgegeven. Onder leiding van de NVKG en in samenwerking met de NIV, NVFG en de NAPA, wordt dit multidisciplinaire karakter versterkt!

 

Deze editie zal dan ook weer beide dagen gericht zijn op alle doelgroepen werkzaam binnen de geriatrie! 

 

Op vrijdag zullen we een verdiepende leerlijn aanbieden met als thema Parkinson bij de oudere patiënt. Gedurende de dag kunt u ervoor kiezen uzelf in dit thema te scholen, danwel ons reguliere programma te volgen. De dag zal worden geopend door een van de pioniers op het gebied van Parkinson.


Zet de data in uw agenda en graag tot dan!

Congress Care

info@congresscare.com
6901415
16, Europalaan, 's-Hertogenbosch, 5232BC