This course is expired

"Chronisch Abnormaal?! (een levensloop met ADHD)"

ADHDADHD-medicatieadhd medicatieWerken met ADHDchronisch abnormaal

Aan de hand van diverse studies en experience based casuïstiek zal er een fictief leven met ADHD besproken worden en de impact hiervan op het algemeen dagelijkse leven en de diverse ontwikkelings/levensfasen daarbinnen.

On request
In Request
Reguliere nascholing
Physical course - single

Prices

On request

Professions

Kinderarts
Accreditation in request
3 Points
NVK
Physician Assistant
Accreditation in request
3 Points
NVvP-psych, NVK, VVGN
Psychiater
Accreditation in request
3 Points
NVvP-psych
Verpleegkundig specialist algemene gezondheidszorg
Accreditation in request
3 Points
VSR
Verpleegkundig specialist chronische zorg bij som. aandoeningen
Accreditation in request
3 Points
VSR
Description

Aan de hand van diverse studies en experience based casuïstiek zal er een fictief leven met ADHD besproken worden en de impact hiervan op het algemeen dagelijkse leven en de diverse ontwikkelings/levensfasen daarbinnen. Daarnaast wordt er onderscheidt gemaakt tussen mannen en vrouwen op basis van de geslachtshormonen welke impact hebben op de kliniek van het beeld ADHD. Er komt nog een verdieping naar een toenemende verslavingsvorm waar mensen met AD(H)D verhoogd gevoelig voor zijn, namelijk gaming.


Medice BV

Medice is al meer dan 70 jaar één van de meest succesvolle farmaceutische familiebedrijven in Duitsland. Sinds een aantal jaren is Medice ook in Nederland actief en heeft daarbij een 100% focus op de behandeling van ADHD. We streven ernaar met onze producten en diensten een positieve bijdrage te leveren aan de gezondheid en kwaliteit van leven van kinderen en volwassenen met ADHD. Wij hechten veel waarde aan het voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen als het gaat om alle processen binnen onze onderneming.
info@medice.nl
0161747817
2, Ericssonstraat, Rijen, 5121ML