This course is expired

Vasculair Spreekuur 2021 - Gratis Live Webinar

De regionale geaccrediteerde avond nascholing het Vasculair Spreekuur in samenwerking met het NVF gaat weer van start. Aan de hand van enkele patiënten die zich op het Vasculair Spreekuur melden, worden aan de deelnemers verschillende vragen voorgelegd over het te voeren beleid. Een panel van deskundigen, onder leiding van een moderator, toetst de suggesties uit de zaal aan het beschikbare bewijs én draagt argumenten aan vóór of tegen...

Free
3 Points
(Meerdaagse) Nascholing
Physical course - series
Prices
Free
Professions
Physician Assistants
14 Jan 2021
09 Feb 2021
3 Points
ABC1
Artsen | Huisartsgeneeskunde (huisarts)
14 Jan 2021
09 Feb 2021
3 Points
ABC1
Artsen | Specialisme ouderengeneeskunde
14 Jan 2021
09 Feb 2021
3 Points
ABC1
Artsen | Geneeskunde voor verstandelijk gehandicapten
14 Jan 2021
09 Feb 2021
3 Points
ABC1
Skills
Medische handelen 90 %
Samenwerken 90 %
Kennis en wetenschap 90 %
Communicatie 90 %
Description

Omschrijving

De behandeling van de voorgestelde patiënten vereist een multidisciplinaire aanpak. Daarom worden voor deze symposia specialisten uit verschillende disciplines uitgenodigd zoals internisten, cardiologen, klinisch geriaters, neurologen, radiologen en vaatchirurgen. Daarnaast worden ook verpleegkundig specialisten en de kaderhuisartsen hart- en vaatziekten uitgenodigd.


Er is voor 3 punten accreditatie aangevraagd bij het Accreditatiebureau Cluster 1 (Huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde en artsen voor verstandelijk gehandicapten) (ABC1) Huisartsen. Wij hopen van harte op uw deelname aan een van de avonden van het Vasculair Spreekuur.


Inleiding

De regionale geaccrediteerde avond nascholing het Vasculair Spreekuur in samenwerking met het NVF gaat weer van start. Aan de hand van enkele patiënten die zich op het Vasculair Spreekuur melden, worden aan de deelnemers verschillende vragen voorgelegd over het te voeren beleid. Een panel van deskundigen, onder leiding van een moderator, toetst de suggesties uit de zaal aan het beschikbare bewijs én draagt argumenten aan vóór of tegen een bepaalde keuze. Deze opzet leidt altijd tot een plezierige gedachtewisseling. Gaat u het gesprek met ons regionale panel bestaande uit een internist, cardioloog neuroloog en vaatchirurg aan?


Om gratis te kunnen deelnemen aan de avond van 8 maart stuurt u een e-mail met u NAW gegevens, functie en bigcode naar bianca@bureau-prevents.nl. U ontvangt van ons dan de inloggegevens voor deze nascholing.

Programma

Programma

18.00 uur Inloggen deelnemers

 

18.15 uur Start uitzending

Casus 1: antistolling hersenbloeding en couperen van bloedingen

Casus 2: diagnostiek prematuur atherosclerotisch vaatlijden, farmacogenetica

Casus 3: CV-continuüm: AF, ischemie/infarct - lipiden - hartfalen, nieuwe interventies (ARNI, SGLT2-remming)

 

20.30 uur Einde uitzending

Bureau Prevents
info@bureau-prevents.nl
0624912109
23, Julianalaan, Harmelen, 3481CJ