Aanmelden voor Intervisiegroep

intervisieintervisiegroep

Regelmatig krijgen wij als WDH Midden Nederland de vraag van leden die op zoek zijn naar een intervisiegroep, of wij hierin kunnen bemiddelen. Veel huisartsen nemen al deel aan een vorm van intervisie, maar er zijn ook nog veel collega's op zoek naar een groep om bij aan te sluiten of om mee te gaan starten.

30th Sep 2021
19:00 - 20:00
Free
1 Points
Nascholing
Physical course - single

Prices

Free
Note :Voor leden van de WDHMN is deze bemiddelingsservice gratis. Niet-leden vragen wij een kleine bijdrage van € 15

Date and Location

30 Sep 2021
19:00
20:00
Soest
Soest
Dalplein, 61

Professions

Physician Assistant
Date unknown
1 Points
ABC1
Huisarts
Date unknown
1 Points
ABC1
Specialist ouderengeneeskunde
Date unknown
1 Points
ABC1
Arts voor verstandelijk gehandicapten
Date unknown
1 Points
ABC1

Speakers

speaker image

Saskia ten Berge

PAM en huisarts in Soest

Goals

Het samenstellen van een intervisiegroep voor huisartsen. De groepen kunnen vervolgens samen afspraken maken over het gevolg.
Description

Regelmatig krijgen wij als WDH Midden Nederland de vraag van leden die op zoek zijn naar een intervisiegroep, of wij hierin kunnen bemiddelen.

Veel huisartsen nemen al deel aan een vorm van intervisie, maar er zijn ook nog veel collega's op zoek naar een groep om bij aan te sluiten of om mee te gaan starten.


Als WDH Midden Nederland willen wij hier graag een rol in spelen.

We willen hiertoe een pilot starten om te bemiddelen bij het zoeken naar een intervisiegroep en de start van nieuwe groepen te faciliteren.

2x per jaar willen wij een inschrijfronde houden, waarna we kijken of we groepen kunnen samenstellen, rekening houdend met woonplaats en wensen van de deelnemers.


De bijeenkomst zal door ons georganiseerd worden, onder begeleiding van Louise Filius, erkend supervisor. Daarna kan de groep zelf afspraken maken over het vervolg. Als de begeleiding door een erkend supervisor gewenst is kunnen wij daar ook in bemiddelen.


Voor bestaande intervisiegroepen:

Als u reeds deelneemt aan een intervisiegroep waar nog ruimte is voor nieuwe deelnemers horen wij dat uiteraard ook graag. Dan kunnen wij jullie mogelijk in contact brengen met geïnteresseerde collega's.


Federatie WDH Midden-Nederland

info-@wdhmn.nl
61, Dalplein, Soest, 3762BN