This course is expired

Symposium Anders dan Normaal!

psychische problemenSociale problemen

De gezondheid van mensen met een verstandelijke beperking is anders en vaak minder goed dan die van mensen zonder een beperking. Goede medische zorg voor mensen met een verstandelijke beperking vraagt daarom om een andere benadering; een die interdisciplinair, inclusief en innovatief is en waarbij praktijk en wetenschappelijk onderzoek nauw samenwerken. Deze samenwerking vindt plaats tussen zorgorganisaties en de academie in Academische...

Free
2 Points
(Meerdaagse) Nascholing
Physical course - series
Prices
Free
Professions
Physician Assistants
2 Points
ABC1
Artsen | Huisartsgeneeskunde (huisarts)
2 Points
ABC1
Artsen | Specialisme ouderengeneeskunde
2 Points
ABC1
Arts voor verstandelijk gehandicapten
2 Points
ABC1
Skills
Medische handelen 20 %
Kennis en wetenschap 40 %
Professionaliteit en kwaliteit 40 %
Description

Omschrijving

De gezondheid van mensen met een verstandelijke beperking is anders en vaak minder goed dan die van mensen zonder een beperking. Goede medische zorg voor mensen met een verstandelijke beperking vraagt daarom om een andere benadering; een die interdisciplinair, inclusief en innovatief is en waarbij praktijk en wetenschappelijk onderzoek nauw samenwerken. Deze samenwerking vindt plaats tussen zorgorganisaties en de academie in Academische werkplaats Sterker op eigen benen.

Tijdens dit symposium en de daarop volgende inaugurele rede van Prof. dr. Geraline Leusink wordt stilgestaan bij deze benadering die anders is dan normaal en wordt er gesproken over wetenschappelijk onderzoek op dit gebied en ervaringen en uitdagingen in de praktijk. 

Radboudumc Health Academy
continueprofessioneleontwikkeling.rha@radboudumc.nl
3611111
2, Gerard van Swietenlaan, Nijmegen, 6525GB