This course is expired

Tweedaagse huisartsen nascholingen 2019 - Actief

Elke tweedaagse nascholing bevat vijf lezingen van één uur en drie workshops van anderhalf uur. Op de eerste dag is de nascholing om 16.15 uur afgelopen en op de tweede dag om 15.15 uur. Op de eerste dag vindt er ’s avonds een groepsdiner plaats, aanwezigheid is niet verplicht. Tijdens de tweedaagse nascholingen “Actief” worden in ieder geval de volgende onderwerpen behandeld: Acute urologie op de HAP (exclusief UWI’s) Het steroïd...

295
10 Points
Nascholing
Physical course - single
Prices
Regular € 295
Note :Cursist op basis van een éénpersoonskamer: 295 euro (inclusief koffie/thee, lunch op beide dagen, diner, overnachting, ontbijt en cursusmateriaal). De overige mogelijkheden kunt u vinden via de 'inschrijven' knop.
Professions
Physician Assistants
01 Jan 2019
01 Jan 2020
10 Points
ABC1
Artsen | Huisartsgeneeskunde (huisarts)
01 Jan 2019
01 Jan 2020
10 Points
ABC1
Artsen | Specialisme ouderengeneeskunde
01 Jan 2019
01 Jan 2020
10 Points
ABC1
Arts voor verstandelijk gehandicapten
01 Jan 2019
01 Jan 2020
10 Points
ABC1
Skills
Medische handelen 70 %
Kennis en wetenschap 30 %
Description

Omschrijving

Graag willen wij u ook in 2019 weer uitnodigen om deel te nemen aan de tweedaagse nascholingen voor huisartsen.

Ook dit jaar is het weer gelukt om een kwalitatief hoogwaardig, huisarts-geneeskundig relevant en gevarieerd programma samen te stellen. Deze tweedaagse cursus onderscheidt zich al jaren van andere scholingen door het gevarieerde vakinhoudelijke programma en de ruime mate van intercollegiale contacten. Het programma is interactief van opzet en praktijkgericht. Elke tweedaagse nascholing bestaat uit vijf lezingen van één uur waarin verschillende onderwerpen worden opgefrist. Ook zijn er drie workshops waar dieper op de stof wordt ingegaan en waar oefening centraal staat. Denk hierbij aan groepswerk en casuïstiek met een stemsysteem. De onderwerpen zijn mede gekozen door uw feedback op de evaluatieformulieren van de tweedaagse nascholingen in de voorbije jaren. Samen met uw collega’s kunt u tijdens de pauzemomenten van gedachten wisselen of van de omgeving genieten.

In 2019 krijgt u opnieuw de mogelijkheid om een nascholing op vrijdag en zaterdag of op zaterdag en zondag te volgen. Wilt u tot rust komen in de natuur, inspiratie op doen aan de kust of waant u zich liever in de levendige omgeving van de stad? Naast de vertrouwde locaties zoals Hotel de Bilderberg en het Amrâth Grand Hotel de l’Empereur, zijn er ook dit jaar weer nieuwe locaties aan het programma toegevoegd.

Wij hopen u te mogen begroeten op één of meerdere tweedaagse nascholingen voor huisartsen.

Inleiding

Elke tweedaagse nascholing bevat vijf lezingen van één uur en drie workshops van anderhalf uur. Op de eerste dag is de nascholing om 16.15 uur afgelopen en op de tweede dag om 15.15 uur. Op de eerste dag vindt er ’s avonds een groepsdiner plaats, aanwezigheid is niet verplicht.

Tijdens de tweedaagse nascholingen “Actief” worden in ieder geval de volgende onderwerpen behandeld:

  • Acute urologie op de HAP (exclusief UWI’s)
  • Het steroïd stress schema
  • (Te)Rug in beweging
  • Angst en depressie/palliatieve zorg bij COPD
  • Therapietrouw en osteoporose


Programma

Deze cursus vindt plaats op de volgende data:

Zaterdag 15 en zondag 16 juni 2019

Hotel Zuiderduin – Egmond aan Zee

Zaterdag 14 en zondag 15 december 2019

Bilderberg Residence Groot Heideborgh – Garderen

Health Investment B.V.
info@healthinvestment.nl
6, Oudegracht, Utrecht, 3511AM