EKC symposium 2018

Net als de chef-kok in de keuken, wordt ook van de huisarts verwacht dat er iedere dag weer een mooi product op tafel staat. Op hun menukaart staan vele producten die allen hun eigen eisen hebben. Vandaag lichten we er een aantal uit: •  hoe is het gesteld met onze praktijkhygiëne? •  hoe werken we in de praktijk samen met andere disciplines? •  wat weten we van de GGD? Heeft de GGD invloed op ons...
245
5 Punten
Physical course - series

Prijzen

Regulier € 245

Beroepen

Competenties

Samenwerken30 %
Professionaliteit en kwaliteit40 %
Organisatie en financiering30 %
Omschrijving

Omschrijving

Net als de chef-kok in de keuken, wordt ook van de huisarts verwacht dat er iedere dag weer een mooi product op tafel staat.

Op hun menukaart staan vele producten die allen hun eigen eisen hebben.

Vandaag lichten we er een aantal uit:

•  hoe is het gesteld met onze praktijkhygiëne?

•  hoe werken we in de praktijk samen met andere disciplines?

•  wat weten we van de GGD? Heeft de GGD invloed op ons handelen?

 

We hopen zowel de theoretische als de praktische kan van ons product te belichten. Een uitdaging! Als EKC kunt u straks met nieuwe inzichten en ervaringen uw FTO groep prikkelen.


  • Wilt u beter aansluiten bij de leerstijl van uw doelgroep?
  • Wilt u nieuwe ideeën opdoen op het gebied van onderwijs en kwaliteit?
  • Wilt u samen met uw collega EKC praten over praktische zaken en praktische oplossingen?
  •  Wilt u netwerken met uw collega-EKC?

Dan bent u van harte welkom op ons EKC Symposium

Donderdag 8 november op de prachtige pittoreske locatie "Shofukan"

Geen organisatie

info@leerpuntkoel.nl
0786193068
34, IJsselmeer, Zwijndrecht, 3332EX