Wad'n Workshop: Niercelcarcinoom

niercelcarcinoomkankerniercelniernieren

Deze hoogwaardige workshop biedt ruimte aan 50 specialisten waarvan maximaal 6 AIOS met een aantoonbaar specifiek interessegebied voor lever, alvleesklier, galblaas en galwegen. Deze nascholing staat (sinds 1996) bekend om zijn intensiviteit op het hoogste niveau waarbij praktijk gerichte workshops en casuïstiek zorgen voor een grote interactie en optimale toepasbaarheid in de dagelijkse praktijk.

21 sep. 2024
1050
In Request
Reguliere nascholing
Physical course - series

Prices

Regular € 1050
Note :Een verpleegkundig specialist die samen met een medisch specialist inschrijft komt in aanmerking voor het speciale tarief van €525.

Date and Location

21 sep. 2024
08:20
23 sep. 2024
16:00
Burgemeester van Heusdenweg 37, 8881ED, West-Terschelling

Professions

Arts Infectieziekten
Accreditation in request
NIV
Endocrinoloog
Accreditation in request
NIV
Gastro-enteroloog
Accreditation in request
NIV
Hematoloog
Accreditation in request
NIV
Intensive care
Accreditation in request
NIV
Description

Deze hoogwaardige workshop biedt ruimte aan 50 specialisten waarvan maximaal 6 AIOS met een aantoonbaar specifiek interessegebied voor lever, alvleesklier, galblaas en galwegen.

Deze nascholing staat (sinds 1996) bekend om zijn intensiviteit op het hoogste niveau waarbij praktijk gerichte workshops en casuïstiek zorgen voor een grote interactie en optimale toepasbaarheid in de dagelijkse praktijk. 

De opzet van deze zogenaamde WaddenWorkshopOncologie is er voor:

- Mammacarcinoom

- Niercelcarcinoom

- Prostaatcarcinoom

- Melanoom

- Gynaecologische Tumoren

- Schildkliercarcinoom

- MDL Tumoren 

- HPB Tumoren

- Blaascarcinoom

TCM Congress Management

TCM, Travel Congress Management, is een klein professioneel organisatiebureau dat de logistieke organisatie van congressen en meetings verzorgt. Door de combinatie van deskundigheid en jarenlange ervaring, heeft TCM zich weten te ontwikkelen tot een vakkundige en betrouwbare meetingplanner. TCM kent de nationale- en internationale meeting branche en stelt zich op als intermediair tussen u en leveranciers.
meeting@tcman.nl
0346251566
14, Corridor, K, Breukelen, 3621ZB