Deze cursus is verlopen

Calamiteitencollege

calamiteitendoktersassistententheoretische aspecten

Tijdens dit online college komen de theoretische aspecten van calamiteitenonderzoek aan bod. Eén van onze regio-huisartsen geeft zijn of haar kijk op het onderzoek en de laatste trends, verslaglegging en eventuele juridische gevolgen.

100
In aanvraag
Online
Nascholing
Webinar

Prijzen

Regulier € 100

Beroepen

Apothekersassistent
Accreditation in aanvraag
2 Punten
KABIZ
Arts voor verstandelijk gehandicapten
2 Punten
ABC1
Contactlens specialist
Accreditation in aanvraag
2 Punten
KABIZ
Doktersassistent
Accreditation in aanvraag
2 Punten
KABIZ
Farmaceutisch Consulent
Accreditation in aanvraag
2 Punten
KABIZ
Omschrijving

Cursusbeschrijving

Het uitvoeren van calamiteitenonderzoek is een belangrijk onderdeel om te (blijven) leren en verbeteren als organisatie. Op donderdag 8 december a.s. organiseert Medrie daarom een online calamiteitencollege. 


Tijdens dit online college komen de theoretische aspecten van calamiteitenonderzoek aan bod. Eén van onze regio-huisartsen geeft zijn of haar kijk op het onderzoek en de laatste trends, verslaglegging en eventuele juridische gevolgen. Vervolgens doorlopen multidisciplinaire afvaardiging vanuit de calamiteitencommissie in een rondetafelgesprek (fictieve) calamiteit met Sven van Winkoop als tafelheer. 

Hierbij komt ook de beleving van de figuranten van deze casus ter sprake. De deelnemers gaan vervolgens in break-out rooms uiteen om vanuit hun eigen perspectief, expertise en ervaring de "gefaalde" barrieres die ten grondslag hebben gelegen aan de calamiteit in kaart brengen. Daarna volgt een plenaire afronding inclusief conclusie en voorbeeld verbetermaatregelen. 

Medrie BV

zwolle@medrie.nl
18, Dr. Klinkertweg, Zwolle, 8025BS