Professions
Companies
count-province
192 Results
Cognitief gedragstherapeut

Populair

course image
€ 425 Aristo meeting center Amsterdam 16-01-2024

Positieve CGT bij kinderen en adolescenten

Suggesties

course image
€ 185 Online 12-10-2023

Slaap en cognitieve gedragstherapie bij insomnie (CGT-i)

course image
€ 1335 ARQ Nationaal Psychotrauma Centrum 17-11-2023

Narratieve Exposure Therapie (NET)

Onze selectie

course image
Free Eenhoorn Amersfoort 04-10-2023

TOPGGz-congres 2023

29 Sep
Sep
09:00

Van Genderen Opleidingen BV

Physical course - series
Utrecht
Dit is een cursus voor gevorderden, dus voor deelnemers, die al een basiscursus schematherapie (voor adolescenten of volwassenen) hebben gevolgd en enige ervaring met schematherapie hebben opgedaan.
€ 995
Company Logo
29 Sep
Sep
09:30

Psy-zo! Onderwijs

Physical course - single
Groningen
0-6
Persoonlijkheidsproblematiek is het gevolg van disfunctionele coping om met vroegkinderlijke grote en kleine traumatisering om te gaan. Bij de behandeling van persoonlijkheidsproblematiek zou dan ook de behandeling en verwerking van die vroegkinderlijke traumatisering centraal moeten staan, naast de interventies, die gericht zijn om tot een adequatere coping te komen.
€ 250
Company Logo
29 Sep
Sep
09:30

RINO Zuid

Physical course - series
Eindhoven
0-100
Word cognitief gedragstherapeutisch werker (CGW) conform de richtlijnen en eisen van de Vereniging Gedragstherapie en Cognitieve therapie. Deze post-HBO module bestaat uit een basisdeel, 24 uur (theoretisch en praktisch) en een verdiepingsdeel, ook 24 uur. Je leert in deze module over de begeleiding van diverse angststoornissen, stemmingstoornissen en impulscontrole problematiek. Er wordt stapsgewijs gewerkt met plenaire theoretische inleidingen, besprekingen van praktijksituaties, rollenspelen en huiswerkopdrachten.
€ 1895
Company Logo
29 Sep
Sep
09:30

PAO Psychologie

Physical course - single
La Vie, Utrecht
0-8
Het doel van deze nascholing is om jou oefeningen te leren, voorbeelden te geven hoe aan de slag te gaan met experiëntiële technieken voor de verschillende fases van schemagerichte cognitieve gedragstherapie in de groep. Dit doen we door veel zelf te ervaren en toe te passen.
€ 525
Company Logo
29 Sep
Sep
09:30

King Nascholing

Physical course - series
Aristo meeting center Amsterdam
12
In deze cursus maak je kennis met de Compassion-Focused Therapy (CFT); een behandelvorm die effectief is bij overmatige zelfkritiek, schaamte, stress, angst en depressie. De theorie achter CFT, therapeutische vaardigheden en oefeningen komen aan bod.
€ 420
29 Sep
Sep
09:30

RINO Groep Utrecht

Physical course - series
Utrecht
0-31
Dit is het vervolg op de basiscursus schematherapie. In deze cursus leer je deze therapie zelfstandig toe te passen bij cliënten met persoonlijkheidsstoornissen of hardnekkige depressieve of angstklachten. Je verdiept de vaardigheden uit de basiscursus en vult ze aan met nieuwe modellen en technieken.
€ 1095
Company Logo
29 Sep
Sep
09:30

Buvoo

Webinar
Online
6
In deze workshop wordt het EMDR-protocol gepresenteerd, wat een veelbelovende behandeling biedt voor juist deze geëxternaliseerde symptomen. In de workshop wordt, na aandacht te hebben geschonken aan theoretische fundering en plaatsbepaling van dit protocol, het protocol in fasen ingeoefend, zoveel mogelijk aan de hand van door de deelnemers ingebrachte casuïstiek en met gebruikmaking van videomateriaal.
€ 272.25
Company Logo
02 Oct
Oct
09:30

King Nascholing

Physical course - single
Online
6
De cursus 'Eetstoornis bij volwassenen en adolescenten: diagnostiek en behandeling' leert je de eetbuistoornis te herkennen en effectief te behandelen volgens internationale richtlijnen. Deze erkende eetstoornis wordt vaak verward met voedings- of lifestyle problemen, terwijl het ernstige psychologische en sociale gevolgen kan hebben. Deze interactieve cursus is geschikt voor behandelaren met verschillende achtergronden.
€ 220
Course banner
02 Oct
Oct
09:30
€ 1335

ARQ Academy

Physical course - series
ARQ Nationaal Psychotrauma Centrum
4-36
4-daagse opleiding voor het leren toepassen van de NET als behandelvorm voor volwassenen
Narratieve Exposure Therapie (NET) is een kortdurende, evidence-based behandelvorm, specifiek ontworpen voor de behandeling van de (complexe) posttraumatische stress stoornis (PTSS) ten gevolge van meervoudige traumatiserende gebeurtenissen (bijvoorbeeld bij vluchtelingen, militairen of getroffenen van vroegkinderlijk seksueel misbruik)
Course banner
€ 1335
02 Oct
Oct
09:30

Psy-zo! Onderwijs

Physical course - series
Online
30-41
De basistraining Eye Movement Desensitization and Reprocessing is bedoeld voor collega’s die werkzaam zijn in het kind- en jeugdveld.
€ 1145 - 1345
Company Logo