Advanced Life Support herhaling

Advanced life supportlife supportcommunicatieALS

Tijdens de cursus Advanced Life Support wordt er veel aandacht aan communicatie en goede samenwerking besteed: Deze vaardigheden zijn van essentieel belang.

7th Jun 2024
08:30 - 18:00
565
In aanvraag
Reguliere nascholing
Physical course - single

Prijzen

Regulier € 565

Datum en locatie

07 Jun 2024
08:30
18:00
Houten Houten Meidoornkade, 18
09 Oct 2024
08:30
18:00
Houten Houten Meidoornkade, 18

Beroepen

Anesthesioloog
Accreditation in aanvraag
ABAN
Arts
Accreditation in aanvraag
ABAN
Arts beleid en advies KNMG
Accreditation in aanvraag
ABAN
Arts indicatie en advies KNMG
Accreditation in aanvraag
ABAN
Arts infectiebestrijding KNMG
Accreditation in aanvraag
ABAN
Omschrijving

Voor wie is de cursus Advanced Life Support geschikt?

Deze cursus is bij uitstek geschikt voor artsen en verpleegkundigen die tijdens een reanimatie deel uitmaken van het behandelteam of leiding moeten geven aan het team.

ALS: Basis en Herhaling

Tijdens de cursus Advanced Life Support wordt er veel aandacht aan communicatie en goede samenwerking besteed. Deze vaardigheden zijn van essentieel belang voor het uitvoeren van een specialistische reanimatie. Aan de hand van lezingen, workshops, skill-stations en scenario-onderwijs wordt een methodische werkwijze aangeleerd, ongeacht de oorzaak van het cardio-respiratoire arrest.

ALS Examen

De cursist wordt beoordeeld op basis van continuous assessment. De instructeurs beoordelen iedere cursist op diens inzet, kennis en functioneren als teamlid.

De ALS cursus is de officieel gecertificeerde opleiding in specialistische reanimatie van de Nederlandse Reanimatie Raad en de European Resuscitation Council. Bij voldoende beoordeling vindt registratie/certificering plaats bij de European Resuscitation Council.

ALS Herhalingscursus

Binnen twee jaar na afgifte van het certificaat voor Advanced Life Support dient u een eendaagse herhalingscursus te volgen om de ERC certificeerde registratie te behouden. Als de periode van twee jaar is verstreken, krijgt u alleen een nieuw certificaat als u opnieuw een basiscursus ALS volgt. Herhalingscursussen zijn dan niet meer toegankelijk.

QT Time BV

cursus@qttime.nl
075040
18, Meidoornkade, Houten, 3992AE