E-learning: ‘Immuunsuppressiva: (preventie van) infectierisico’s thuis en op reis’

immuunsuppressivainfectierisico

Welke vaccinaties mag je niet meer geven bij gebruik van immuunsuppressiva en welke zijn wel veilig toe te dienen? Hoe lang moet je wachten met starten van de immuunsuppressieve therapie na het geven van vaccinaties? Welke patiënten lopen een verhoogd risico op een mazelen, HPV of gordelroos infectie en wat zijn de bijbehorende acties? Hoe zit het met antibiotica resistentie en reizen?

95
3 Points
E-learning
E-learning

Prices

Regular € 95

Professions

Anesthesioloog
3 Points
ABAN
Arts
3 Points
ABAN
Arts beleid en advies KNMG
3 Points
ABAN
Arts indicatie en advies KNMG
3 Points
ABAN
Arts infectiebestrijding KNMG
3 Points
ABAN

Goals

Na het volgen van deze e-learning kennen de deelnemers:

De belangrijke aandachtspunten en bijbehorende acties m.b.t. infectieziekten voor de start van immuunsuppressieve medicatie;
De belangrijke aandachtspunten bij (toekomstige) reizen bij het gebruik van immuunsuppressiva;
De aandachtspunten bij het voorschrijven van antibiotica na/bij reizen.
Description

Welke vaccinaties mag je niet meer geven bij gebruik van immuunsuppressiva en welke zijn wel veilig toe te dienen? Hoe lang moet je wachten met starten van de immuunsuppressieve therapie na het geven van vaccinaties? Welke patiënten lopen een verhoogd risico op een mazelen, HPV of gordelroos infectie en wat zijn de bijbehorende acties? Hoe zit het met antibiotica resistentie en reizen?


Ben je benieuwd naar de antwoorden? Na het doorlopen van deze e-learning weet je hoe het zit en kun je de patiënt goed informeren voor de start van immunosuppressiva. Ook ben je op de hoogte van de gevolgen van de ziekte en immunosuppressieve medicatie voor eventuele toekomstige reisplannen van de patiënt.

Health Education

Health Education stelt zich tot doel om deskundigen in het vakgebied van ziektepreventie, gezondheid en zorg te ondersteunen door het aanbieden van scholing en informatie.
info@healtheducation.nl
0621827571
54, Slingebeekstraat, Almere, 1316SH