This course is expired

CRM voor instructeurs

kernfeedbackpraktijkinstructeurCRM

Crisis Resource Management (CRM) staat voor niet-technische vaardigheden zoals effectieve communicatie, samenwerking en leiderschap. Het trainen van deze vaardigheden is cruciaal bij het reduceren van risico’s en bevordert veilige zorg aan patiënten.

550
6-7 Points
Reguliere nascholing
Physical course - single

Prices

Regular € 550
Includes : lesmateriaal, lunch en certificaat.

Professions

Anesthesioloog
6 Points
ABAN
Arts
6 Points
ABAN
Arts beleid en advies KNMG
6 Points
ABAN
Arts indicatie en advies KNMG
6 Points
ABAN
Arts infectiebestrijding KNMG
6 Points
ABAN

Speakers

Marco Kuiters

Docent

Martine Schouten

Docent

Heleen Kromwijk

Docent
Description

Je maakt kennis met CRM en hoe je dit kan gebruiken in je rol als instructeur. De training is gericht op scenario-onderwijs waarbij je korte feedback geeft op de CRM-kernpunten met behulp van de Learning Conversation.


Terug op je eigen werkplek kan je scenario’s doorlopen die betrekking hebben op situaties die je zelf ontwikkelt en die betrekking hebben op de dagelijkse praktijk. Je bent als instructeur in dezelfde praktijkruimte aanwezig als waar de scenario’s plaatsvinden.


Je wisselt als deelnemer tussen de rol van begeleider en de rol als cursist. Het zelf feedback ontvangen tijdens deze scenario’s geeft verdieping aan je rol als instructeur.

METS Center

Het METS Center ontwikkelt en faciliteert opleidingen en trainingen om zorgprofessionals in staat te stellen de beste en meest veilige patiëntenzorg te leveren.
d.vanderpuil@metscenter.nl
0307551000
1, Rembrandtlaan, Bilthoven, Bilthoven, 3723BG