Deze cursus is verlopen

Advanced Hazmat Life Support AHLS

ahlsadvanced hazmat life support

De cursist leert in de cursus Advanced HazMat Life Support bij Hazolutions de klinische gevolgen van blootstelling aan gevaarlijke stoffen.

995
In aanvraag
Reguliere nascholing
Physical course - series

Prijzen

Regulier € 995

Beroepen

Anesthesioloog
Accreditation in aanvraag
ABAN
Arts
Accreditation in aanvraag
ABAN
Arts beleid en advies KNMG
Accreditation in aanvraag
ABAN
Arts indicatie en advies KNMG
Accreditation in aanvraag
ABAN
Arts infectiebestrijding KNMG
Accreditation in aanvraag
ABAN
Omschrijving

De cursist leert in de cursus Advanced HazMat Life Support bij Hazolutions de klinische gevolgen van blootstelling aan gevaarlijke stoffen. Naast de vijf hoofdgroepen van gevaarlijke stoffen wordt aandacht besteed aan de drie hoofdgroepen van agentia die kunnen worden aangewend bij terroristische aanslagen. De cursus werkt vanuit de klachten en symptomen van de patiënt. Op basis hiervan kan een eerste indeling worden gemaakt en kan een eerste behandeling worden ingezet. Pas na identificatie van de stof kan definitieve behandeling worden gegeven. Ook wordt uitvoerig aandacht besteed aan persoonlijke veiligheid en organisatie van de (pre)hospitale opvang van chemisch besmette patiënten. De cursus wordt gegeven in de vorm van hoorcolleges en practica, en behandelt veel casuïstiek. 

Hazolutions

De coöperatie Hazolutions Opleiding is actief binnen opleiding, training en oefening inzake gevaarlijke stoffen en CBRNe (chemische, biologische, radiologische, nucleaire en explosieve materialen) van geneeskundig en verplegend personeel inzake CBRNe incidenten. De coöperatie verzorgt medische advisering, waaronder medisch-toxicologisch advisering aan geneeskundig en verplegend personeel inzake incidenten met gevaarlijke stoffen en CBRNe incidenten.
info@hazolutions.nl
0850657633
101, Burgemeester van Reenensingel, Gouda, 2803PA