Deze cursus is verlopen

PA!N Congres

pijnverhelpenbeter onderwijskennisverspreidingwetenschappelijk onderzoekinterdisciplinaire samenwerking

De Pijn Alliantie in Nederland (PA!N) is in 2017 opgericht en bestaat uit vertegenwoordigers van medische, para- en perimedische en verpleegkundige beroepsgroepen en patiënten.

175 - 225
In aanvraag
Online
Webinar
Webinar

Prijzen

Variabel € 175 - 225

Beroepen

Anesthesiemedewerker
Accreditation in aanvraag
NVAM
Anesthesioloog
Accreditation in aanvraag
ABAN
Arts
Accreditation in aanvraag
ABAN
Arts beleid en advies KNMG
Accreditation in aanvraag
ABAN
Arts indicatie en advies KNMG
Accreditation in aanvraag
ABAN
Omschrijving

De Pijn Alliantie in Nederland (PA!N) is in 2017 opgericht en bestaat uit vertegenwoordigers van medische, para- en perimedische en verpleegkundige beroepsgroepen en patiënten. PA!N heeft als doel om de zorg voor patiënten met pijn te verbeteren door in te zetten op: beter onderwijs, kennisverspreiding, wetenschappelijk onderzoek, interdisciplinaire samenwerking en beleid. PA!N is een chapter van de European Federation of IASP Chapters (EFIC) en de International Association for the Study of Pain (IASP).


Dit programma stond oorspronkelijk gepland in 2020, maar is in verband met het Coronavirus uiteindelijk verplaatst naar 29 oktober 2021. Het programma wordt online georganiseerd.


Het congres bestaat uit plenaire en parallel sessies. Experts vanuit binnen- en buitenland zullen een handzaam overzicht geven van de huidige stand van zaken t.a.v. pijn en behandeling bij kinderen, volwassenen en ouderen.

Wenckebach Instituut voor Onderwijs en Opleiden UMCG

​Het Wenckebach Instituut is onderdeel van het UMCG en richt zich op de ontwikkeling en opleiding van professionals in de zorg. Het Wenckebach Instituut bestaat uit: Postgraduate School of Medicine School of Nursing & Health Expertisecentrum Communicatie, Leiderschap, Assessment en Samenwerking Wenckebach Skill Center UMCG Innovatiepoli: eerste hulp bij innovatie! Het Wenckebach Instituut werkt ook voor andere zorginstellingen in Noord- en Oost-Nederland en in specifieke gevallen ook voor landelijke en internationale opdrachtgevers. Veel gebeurt ’op maat’, in nauw overleg met opdrachtgevers.