This course is expired

Congres Artsen1Daagse | Van kunst naar kunde

Wat kunst de dokter kan leren
cultuurmedicijnenkunstdokter

Is het niet leerrijk én leuk om andere artsen te ontmoeten? En verder te denken dan het bekende en vanzelfsprekende van uw vak? Wanneer inspirerende sprekers u trakteren op een afwisselend en uitgebalanceerd programma dat uw brein voedt? Bij Brainfeed vinden we dat u daar beslist wijzer van wordt. Daarom nodigen we u uit voor een gloednieuwe Artsen1Daagse.

595
In Request
Fysieke bijeenkomst
Physical course - single

Prices

Regular € 595
Includes : Alle kennis en de ervaring die u meeneemt; Koffie, thee, lunch, borrel en hapje.
Discounts
€ 295
AIOS en ANIOS

Professions

Anesthesioloog
Accreditation in request
6 Points
ABAN
Arts
Accreditation in request
6 Points
ABAN
Arts beleid en advies KNMG
Accreditation in request
6 Points
ABAN
Arts indicatie en advies KNMG
Accreditation in request
6 Points
ABAN
Arts infectiebestrijding KNMG
Accreditation in request
6 Points
ABAN
Description

Een dag vol boeiende breinkunde voor alle artsen

De Artsen1Daagse is geen doorsnee medisch congres. Natuurlijk serieus, inhoudelijk en wetenschappelijk onderbouwd. Maar allesbehalve saai. Want waarom zou wetenschap droog en slaapverwekkend moeten zijn? We weten wel beter. Leren is een belevenis. En er iets niets leuker dan verder durven denken met topsprekers die een thema vanuit verschillende invalshoeken bekijken en uw denkspieren oprekken.

We geven in 2023 het podium aan: kunst!

De innige relatie tussen kunst en geneeskunde bestaat al sinds mensenheugenis. En ook vandaag blijkt kunst in al haar vormen goud waard in de gezondheidszorg. Kunst raakt, verbindt, verbaast, houdt een spiegel voor en kan een krachtig helend gereedschap zijn en vaardigheden aanscherpen. Toch gaat kunst ook vaak voorbij aan ons verstand. Weten we ook waarom dat zo is? Tussen kunst en kunde valt nog veel te ontdekken.

Geniet van een bijzonder sfeervol decor en vele extra's

Ook voor de 2e Artsen1Daagse opent het Singer Laren de mooiste theaterzaal van ’t Gooi op het unieke culturele erfgoed. Een thuis waar kunstliefhebbers, dwarsdenkers en frisse kijkers graag samenkomen. En omdat denkwerk al uitdagend genoeg is, mag u op de Artsen1Daagse tussen de schilderijen en de prachtige beeldentuin van Singer ook rekenen op bijzondere intermezzo’s en sfeermakers.

Programma


Wat kunst de dokter kan leren

We werken nog aan een gevarieerd dagvullend programma. Een aantal gewaardeerde sprekers die een beroep doen op uw zintuigen noemen we graag alvast:

  • Showmusicaldanseres en dansdocent Anandi van Loon-Felter neemt u mee in de wereld van performing arts medicine. Als revalidatiearts begeleidt Anandi dansstudenten en musici en onderzoekt ze hoe je blessures kunt voorkomen.
  • Arts en concertpianist Victor Fu verwent uw oren niet alleen met een recital. In zijn lezing laat hij u graag het effect van perioperatieve muziek op postoperatieve pijn, stress en opiatengebruik ontdekken.
  • Professor Paul Schnabel werpt aan de hand van het beste en boeiendste uit de Hollandse schilderkunst van de Gouden Eeuw een sociologische blik op leven en dood.
  • Filosoof Johan Braeckman denkt met u na over de mythe en realiteit van het perfecte lichaam en de gulden snede.

Kom kijken, luisteren, ervaren en begrijpen wat kunst in en voor uw werk waard is.

Brainfeed

info@brainfeed.nl
20, Homeruslaan, Zeist, 3707GS