Begrijpelijk communiceren

communicerencommunicatieBegrijpelijk communiceren

Deze e-learning, ontwikkeld door de Taskforce Rookvrije Start i.s.m. Pharos, is bedoeld voor alle zorgverleners die gesprekken voeren met (aanstaande) ouders.

15
1.5-2 Points
E-learning
E-learning

Prices

Regular € 15
Excludes : BTW
Discounts
€ 15
04 Jan 2023
30 Jun 2023

Professions

Anesthesioloog
1.5 Points
ABAN
Arts
1.5 Points
ABAN
Arts beleid en advies KNMG
1.5 Points
ABAN
Arts indicatie en advies KNMG
1.5 Points
ABAN
Arts infectiebestrijding KNMG
1.5 Points
ABAN
Description

In de e-learning Begrijpelijk communiceren leert u wat beperkte gezondheidsvaardigheden zijn en hoe u deze kunt herkennen. U krijgt concrete tips voor begrijpelijke communicatie, zoals het toepassen van de terugvraagmethode. In korte filmpjes legt een expert van Pharos uit wat het belang is van begrijpelijke communicatie voor zorgverleners. Verfilmde casussen laten zien hoe u een gesprek over stoppen met roken op begrijpelijke wijze kunt voeren, en hoe u hierbij visuele hulpmiddelen zoals beeldverhalen en een CO-meter kunt inzetten.


De e-learning bestaat uit 6 hoofdstukken. De duur van het doorlopen van een hoofdstuk varieert van 10 tot 25 minuten. Na afloop van deze cursus ontvangt u een certificaat (pdf).

Trimbos-instituut

Het Trimbos-instituut doet onderzoek naar geestelijke gezondheid, mentale veerkracht en verslaving. Wij zetten ons met kennis en innovatie actief in voor het verbeteren van de geestelijke gezondheid in Nederland en daarbuiten.
rookstopzorg@trimbos.nl
45, Da Costakade, Utrecht, 3521VS