Deze cursus is verlopen

Training Adviesvaardigheden

adviserenadvies gevenadviesadviesvaardighedenadviseur

In deze module komen verschillende aspecten van het adviesproces aan bod, zoals de analyse van de opdracht, fasen verdeling en de keuze van adviesstrategie.

1245
18 Punten
Reguliere nascholing
Physical course - series

Prijzen

Regulier € 1245

Beroepen

Allergoloog / klinisch immunoloog
18 Punten
NVvAKI
Arts beleid en advies KNMG
18 Punten
ABSG
Arts indicatie en advies KNMG
18 Punten
ABSG
Arts infectiebestrijding KNMG
18 Punten
ABSG
Arts Internationale Gezondheidszorg en Tropengeneeskunde KNMG
18 Punten
ABSG

Competenties

Communicatie 60 %
Professionaliteit en kwaliteit 40 %
Omschrijving

Adviseren neemt een steeds belangrijkere plaats in binnen organisaties in de publieke gezondheidszorg en de bedrijfsgezondheidszorg. In deze module staat het geven van adviezen die hout snijden centraal. De nadruk ligt echter niet op de inhoud van het advies, maar op het proces.


In deze module komen verschillende aspecten van het adviesproces aan bod. Bijvoorbeeld de analyse van de opdracht, de verdeling in fasen, de keuze van adviesstrategie en de ontwikkeling van jouw persoonlijke stijl.


Je krijgt inzicht in de verschillende adviessituaties en bijpassende rol als adviseur. Als adviseur kun je in het proces verschillende rollen aannemen. Bijvoorbeeld die van sparringpartner, probleemoplosser, luis in de pels, of projectleider.

NSPOH

De NSPOH (Netherlands School of Public & Occupational Health) levert als non-profit organisatie een waardevolle bijdrage aan de verbetering van de volksgezondheid, de arbeidsomstandigheden en arbeidsparticipatie in Nederland.
info@nspoh.nl
0308100500
11, Churchilllaan, Utrecht, 3527GV