Deze cursus is verlopen

De Arts en Leefstijl Week: ‘Leefstijl Werkt!’

leefstijlduurzaamheidcongresLeefstijlgeneeskunde

Hoe maak je als zorgverlener écht het verschil voor een gezonder Nederland? Geef leefstijl een integrale plek in de dagelijkse praktijk van je spreekkamer. Je bereikt namelijk pas blijvende gedragsverandering als je de patiënt in zijn/haar persoonlijke beleving weet te raken. Maar hoe doe je dat? Tijdens de Arts en Leefstijl Week (13 t/m 17 maart) delen specialisten hierover hun kennis en ervaringen. Allen lopen zij binnen hun vakgebied voorop in het toepassen van leefstijl in de praktijk. Denk aan prominente en inspirerende sprekers als Shakib Sana (huisarts en promovendus), Bertine Lahuis (bestuursvoorzitter Radboudumc), Veerle Smit (initiatiefnemer Compendium Geneeskunde) en Jaap Seidell (hoogleraar Voeding en Gezondheid). Gebruik bij je inschrijving code Cg23PwSMON voor 35% korting!

225
In aanvraag
Online
(Meerdaagse) Nascholing
Physical course - series

Prijzen

Regulier € 225
Opmerking :Nu 35% korting met code Cg23PwSMON

Beroepen

Anesthesioloog
Accreditation in aanvraag
ABAN
Apotheker
Accreditation in aanvraag
OA
Apotheker - Openbare Farmacie
Accreditation in aanvraag
OA
Arts
Accreditation in aanvraag
ABAN
Arts beleid en advies KNMG
Accreditation in aanvraag
ABAN
Omschrijving

Van zorg naar gezondheid

Dit congres helpt zorgprofessionals om leefstijl bespreekbaar maken en leefstijlgeneeskunde in praktijk te brengen. Ook in een kort consult. Gerenommeerde sprekers stellen je in staat om het geleerde meteen in je eigen praktijk of werkomgeving toe te passen.


Mis dit niet want:

  • Leefstijl in de praktijk: Hoor alles over de laatste onderzoeksresultaten, praktijkervaringen en inzichten rond leefstijl en duurzaamheid in de zorg.
  • Netwerken: Ontmoet collega’s via de verschillende netwerkmogelijkheden om kennis, ervaring en inzichten uit te wisselen.
  • Accreditatie: Ontvangt 10-12 accreditatiepunten bij KNMG (ABAN), KNMP (OA), VSR, V&VN, NVvPO, LV POH-GGZ en KABIZ - BLCN en 6 leefstijlpunten.
  • Terugkijken: Interessante lezingen gemist? Of terugkijken naar specifieke onderwerpen? Via de besloten leeromgeving kun je alle lezingen een maand lang bekijken, ook samen met collega’s.
  • Deelnemen is al mogelijk vanaf 165,- euro (entreeprijs voor leden aan online deelname)


Toegangsprijzen

Wil je bijpraten en netwerken met collega’s en sprekers? En na afloop napraten tijdens de lunch? Dat kan in Utrecht (live opnames) en in Arnhem (livestream). Het aantal plaatsen hiervoor is beperkt. Door je nu op te geven, ben je zeker van een plek! Via het platform zijn alle lezingen terug te kijken, tot vier weken na 17 maart. Daarnaast kun je de hele week met elkaar in gesprek via de app en de netwerkcarrousel.


Online only: volg het volledige congres via een digitaal platform vanuit je eigen werkplek.

  • Leden van Vereniging Arts en Leefstijl: 165,-
  • Niet leden: 245,-
  • Studentleden: 75,-
  • Student niet-leden: 100,-


Online-avonden en vrijdag live in Utrecht: de avondlezingen volg je digitaal, vrijdag ben je aanwezig bij de live opnames in Utrecht. Met netwerkmogelijkheden en een gezonde netwerklunch. Hiervoor zijn 150 plekken beschikbaar.

  • Leden van Vereniging Arts en Leefstijl: 225,- 
  • Niet leden: 325,-


Online-avonden en vrijdag in de ‘Groene hub’ in Arnhem: de avondlezingen volg je online, vrijdag kijk je met zorgcollega's in Arnhem naar de livestream. Met netwerkmogelijkheden en een gezonde lunch ter afsluiting. Hiervoor zijn 100 plekken beschikbaar.

  • Leden van Vereniging Arts en Leefstijl: 195,-
  • Niet leden: 285,-

Vereniging Arts en Leefstijl

info@artsenleefstjil.nl
6, Jaarbeursplein, Utrecht, 3521AL