Data-integriteit en CSV

data-integriteitCSVcomputerized system validationinformatiesystemenapothekersinformatiesysteeminformatiesysteem

Tijdens de nascholing krijgt u praktische handvatten aangereikt voor de juiste toepassing van de relevante regelgeving.

22nd Sep 2021
09:00 - 17:00
390
6 Points
Reguliere nascholing
Physical course - single

Prices

Regular € 390

Date and Location

22 Sep 2021
09:00
17:00
BCN Utrecht CS
Utrecht
Catharijnesingel, 48

Professions

Apotheker
27 May 2021
26 May 2022
6 Points
ZA
Apotheker - Ziekenhuisapotheker
27 May 2021
26 May 2022
6 Points
ZA
Description

De samenleving is steeds verder aan het digitaliseren. Ook in uw beroepspraktijk zult u merken dat u steeds afhankelijker wordt van gegevens die opgeslagen en inzichtelijk zijn via geautomatiseerde informatiesystemen. Dit kan een zegen zijn, maar ook een bron van ergernis en extra werk. Soms resulterend in vergissingen of fouten, maar ook vatbaar voor misleiding, fraude en gijzeling van uw data. 


Wij bieden, in samenwerking met PharmSupport, een op maat gesneden eendaagse cursus Data-integriteit en Computerized System Validation (CSV) aan. De nascholing is bedoeld voor professionals in de ziekenhuisapotheek, farmaceutische bedrijven en aanverwante bedrijfstakken in de Life Sciences & Health sector. Tijdens de nascholing krijgt u een methode aangereikt die ervoor zorgt dat u de baas blijft over uw informatiesystemen en de belangrijke gegevens die erin opgeslagen worden. 


In het onderdeel CSV leert u hoe u de verwachtingen van het informatiesysteem systematisch kunt vertalen naar een werkbaar gedrag van uw systeem. De relevante regelgeving komt aan de orde, de risico’s van een slechtwerkend CSV en de voorwaarden voor het bereiken van een succesvol systeem. U leert hoe u een CSV-validatieplan kunt ontwerpen en hoe u testscenario’s kunnen opstellen. Het onderdeel data-integriteit behandelt de maatregelen die u kunt nemen om de gegevens in uw systeem betrouwbaar, volledig en actueel te houden. Ook de vertrouwelijkheid en de beschikbaarheid van de gegevens zijn onderdeel van deze maatregelen.

PAOFarmacie

info@paofarmacie.nl
0303040100
31, Rembrandtlaan, Bilthoven, 3723BG