Deze cursus is verlopen

Data-integriteit en CSV

data-integriteitCSVcomputerized system validationinformatiesystemenapothekersinformatiesysteeminformatiesysteem

Tijdens de nascholing krijgt u praktische handvatten aangereikt voor de juiste toepassing van de relevante regelgeving.

390
6 Punten
Reguliere nascholing
Physical course - single

Prijzen

Regulier € 390

Beroepen

Apotheker
27 May 2021
26 May 2022
6 Punten
ZA
Apotheker - Ziekenhuisapotheker
27 May 2021
26 May 2022
6 Punten
ZA

Doelen

Bent u op de hoogte van de methode om informatiesystemen te valideren.
Bezit u de kennis om effectief de leveranciers van uw informatiesystemen in te schakelen voor validatie en ondersteuning.
Begrijpt u hoe het organiseren van betrouwbaarheid en beschikbaarheid van uw gegevens werkt.
Kunt u de doelstellingen en prioriteiten van de medewerkers die een rol spelen in informatiesystemen effectief beoordelen.
Bent u een goed geïnformeerde gesprekspartner bij audits en inspecties op het gebied van CSV en data-integriteit.

Programma

Omschrijving

De samenleving is steeds verder aan het digitaliseren. Ook in uw beroepspraktijk zult u merken dat u steeds afhankelijker wordt van gegevens die opgeslagen en inzichtelijk zijn via geautomatiseerde informatiesystemen. Dit kan een zegen zijn, maar ook een bron van ergernis en extra werk. Soms resulterend in vergissingen of fouten, maar ook vatbaar voor misleiding, fraude en gijzeling van uw data. 


Wij bieden, in samenwerking met PharmSupport, een op maat gesneden eendaagse cursus Data-integriteit en Computerized System Validation (CSV) aan. De nascholing is bedoeld voor professionals in de ziekenhuisapotheek, farmaceutische bedrijven en aanverwante bedrijfstakken in de Life Sciences & Health sector.


In de training Data-integriteit en CSV (Computerized System Validation) krijgt u een methode aangereikt om ervoor te zorgen dat u de baas bent over de door u gebruikte informatiesystemen en de voor u zo belangrijke gegevens in deze systemen, met als doel dat de systemen als een zegen voor u werken.


Bij het onderdeel Data-integriteit leert u hoe u maatregelen kunt nemen zodat de gegevens in uw systeem betrouwbaar, volledig en tijdig zijn en blijven. Onderdeel van deze maatregelen betreffen ook de vertrouwelijkheid en beschikbaarheid van de gegevens.


Bij het onderdeel CSV leert u hoe u de verwachtingen die u aan het informatiesysteem heeft systematisch kunt vertalen naar een werkbaar gedrag van uw systeem. Hierbij leert u tevens de kennis en ondersteuning van uw leverancier in te schakelen.


Tijdens de nascholing krijgt u praktische handvatten aangereikt voor de juiste toepassing van de relevante regelgeving. Er is aandacht voor het oefenen met de verschillende onderdelen van data-integriteit en CSV. U kunt van tevoren een specifieke casus of vraag inbrengen.


Na afloop van de nascholing kunt u het geleerde meteen toepassen in uw eigen praktijk. Deze cursus is ontwikkeld in samenwerking met PharmSupport.

PAOFarmacie

info@paofarmacie.nl
0303040100
31, Rembrandtlaan, Bilthoven, 3723BG