Professions
Companies
count-province
77 Results
Apotheker - Ziekenhuisapotheker

Geselecteerd voor de apotheker

course image
€ 125 Van der Valk Hotel Utrecht 10-05-2023

Het CarVascFarm Congres 2023

course image
€ 395 Utrecht 08-05-2023

Wat is jouw positie in het zorgveld?

course image
Free 1931 Congrescentrum ’s-Hertogenbosch 30-03-2023

Congres Goed Gebruik Geneesmiddelen 2023

course image
€ 485 BCN Utrecht 07-06-2023

Farmacogenetica

Populair

course image
€ 125 Van der Valk Hotel Utrecht 10-05-2023

Het CarVascFarm Congres 2023

course image
€ 395 Utrecht 08-05-2023

Farmaceutisch redeneren

Uitgelicht

course image
Free

Ulcus cruris voor apothekers

course image
Free

Decubitus voor apothekers(assistenten)

E-Learning

course image
€ 15.95

Basisprincipes behandeling van hartfalen

Webinar

course image
Free

Webinar ‘Cardiotoxicity in Chemotherapy: Back to Basics’

Congres

course image
Free 1931 Congrescentrum ’s-Hertogenbosch 30-03-2023

Congres Goed Gebruik Geneesmiddelen 2023

27 Mar
Mar
09:00

CongresLink

Physical course - series
Rotterdam
12
Tijdens deze cursus komen de principes van antibiotische therapie, indicaties, antibiotica misbruik, resistentie en farmacokinetiek uitgebreid aan bod.
€ 675
28 Mar
Mar
13:00

PAOFarmacie

Physical course - single
BCN Utrecht
3
Om (kwetsbare) patiënten goed te coachen is inzicht nodig in karakteristieken, zorgen en angsten van patiënten. Maar ook inzicht in de eigen houding en van het team ten opzichte van therapietrouw en de invloed hiervan op de communicatie met deze patiënten. Deze houding komt voort uit de persoonskenmerken, normen en waarden die een ieder heeft. Naast dit inzicht in persoonskenmerken zijn gesprekstechnieken uiteraard van belang. In deze cursus wordt dan ook besproken hoe je motiverend kunt uitleggen, doorvragen wat het voor (kwetsbare) patiënten betekent om een bepaalde aandoening te hebben, checken hoe het medicijngebruik in het dagelijks leven past en hoe je korte termijn patiëntgerichte doelen samen met de patiënt kan proberen te vinden. Het probleemoplossend gesprek en de motivatiemeetlat worden aangereikt als hulpmiddelen om weerstanden bij de (kwetsbare) patiënten op te sporen en eventueel weg te nemen. Door middel van korte oefeningen en plenaire groepsdiscussies wordt de stof besproken en bestaat de mogelijkheid om ideeën en best practice onderling uit te wisselen. Na afloop van de nascholing kunt u het geleerde meteen toepassen in uw eigen praktijk. Deze cursus is ontwikkeld in samenwerking met Lucie Douwes Dekker, Communicatie Advies Bureau Mr. JATh Bollerman & JL Douwes Dekker, arts.
€ 215
Company Logo
29 Mar
Mar
09:30

KennisConnect

Physical course - series
Boerderij Mossel
18
Deze 3-daagse masterclass richt zich op (ziekenhuis-) apothekers die willen werken aan professionele & persoonlijke ontwikkeling; deze zijn namelijk onlosmakelijk met elkaar verbonden. Doordat je jezelf beter leert kennen kun je meer jouw authentieke pad volgen, je grenzen aangeven en jouw visie delen. Je komt terug van deze training met veel nieuwe ideeën en energie om volgens jouw eigen (professionele) waarden te leven. Gedurende elke bijeenkomst is er ruimte voor zelfreflectie en inbreng van eigen vraagstelling en knelpunten.
€ 1875
Company Logo
30 Mar
Mar
09:00

Pharmatech training BV

Physical course - single
Pharmatech
6
Responsible Persons (i.o.) of andere hogere managementfuncties die direct of indirect te maken hebben met opslag, transport en distributie van humane en/of veterinaire producten. Van deelnemers wordt verwacht dat zij basis kennis bezitten op het gebied van GDP. Een interactieve training gegeven op hbo+ niveau.
€ 1049
30 Mar
Mar
09:00

ZonMw

Physical course - single
1931 Congrescentrum ’s-Hertogenbosch
Het GGG-congres is al jaren een begrip binnen het brede werkveld van geneesmiddelen(onderzoek). Tijdens dit 10e GGG-congres sluiten we aan bij de actualiteit, komen innovaties aan de orde en brengen we het realiseren van impact van onderzoeksresultaten onder de aandacht. Het congresprogramma staat uitgebreid toegelicht; van de plenaire onderwerpen tot de sprekers en inhoud van de verschillende subsessies. Naast de plenaire momenten heeft u volop keuze om uw eigen congresprogramma samen te stellen. Uiteraard kunt u deze congresdag uitgebreid bijpraten en netwerken.
Free
Company Logo
04 Apr
Apr
09:15

Prelum Uitgevers

Webinar
Online
0-36
Met de Psyfar 'Basiscursus Psychofarmacologie' scherpt u uw basiskennis over de belangrijkste groepen psychofarmaca weer volledig aan. Deze uitgebreide meerdaagse cursus geeft u een altijd nuttige update van de huidige stand van zaken én voorziet u van praktische kennis voor toepassing in uw praktijk.
€ 2570
Company Logo
06 Apr
Apr
09:00

PAOFarmacie

Physical course - single
Van der Valk Hotel Breukelen
6
De nascholing Invloed uitoefenen in de 1e en 2e lijn geeft u inzicht in de doelen en belangen van diverse overleggroepen en de voorwaarden om tot een goede samenwerking te komen. U leert hoe u de relatie met andere zorgverleners kunt bevorderen en hoe u met hen werkbare afspraken kunt maken. Praktijkvoorbeelden laten u zien hoe andere apotheken de samenwerking met 1e en 2e lijn hebben ingevuld.
€ 380
Company Logo
15 Apr
Apr
19:00

MedNet

Physical course - single
25hours Hotel Indre By
Omschrijving Sprekers Accreditatie Inschrijven Programma Na het succes van vele ORANJE-avonden voor andere indicatiegebieden nodigen we u van harte uit voor de eerste ECCMID in ORANJE, tijdens het European Congress of Clinical Microbiology & Infectious Diseases in Kopenhagen. Het ORANJE-diner biedt dé gelegenheid om uw collega’s te ontmoeten en de nieuwste ontwikkelingen te bespreken. De programmacommissie van ECCMID in ORANJE heeft in prof. dr. Mark de Boer (LUMC) een excellente key note speaker gevonden die u meeneemt in de nieuwe SWAB-richtlijn over antibiotica allergie.
Free
17 Apr
Apr
09:30