Professions
Companies
77 Results
Apotheker - Ziekenhuisapotheker

Populair

course image
Free

ON DEMAND BESCHIKBAAR: COVID-19 live-uitzending: Mentale problemen jongeren | Kindervaccinatie | Boostervaccin

NIET LANGER GEACCREDITEERD! Op woensdagavond 17 november om 20.00 uur organiseren de NVK, het NHG, de GGD, de KNMG en het RIVM in samenwerking met MedischeScholing.nl een live COVID-uitzending.
course image
Free

On-demand | COVID-19 dilemma's: boostervaccin, vaccinatie kinderen, infectierisico's zwangeren

NIET LANGER GEACCREDITEERD - als naslagwerk te bekijken - Samen met het RIVM, de FMS, het NHG, GGD de LHV en de Gezondheidsraad faciliteert MedischeScholing.nl een live-uitzending met als hoofdthema het boostervaccin.

Onze selectie

course image
Free Online 15-03-2022

Plaques, papels en pustels in de huisartsenpraktijk 2.0 - kindereditie

Schuif aan tafel met een dermatoloog, kinderarts en huisarts. Zij nemen je mee in een reis van baby tot volwassene, en bespreken veelvoorkomende huidaandoeningen in de huisartsenpraktijk
01 Feb
Feb
15:00

KennisConnect

Physical course - series
Boerderij Mossel
15-21
Deze 3-daagse training richt zich op apothekers die willen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling, communicatie en balans op zowel werk- als privégebied.
€ 1875
02 Feb
Feb
09:00

PAOFarmacie

Physical course - series
BCN Utrecht
26.5
Deze masterclass biedt u ondersteuning, om de toebedachte rol van de apotheker bij de zorg voor deze patiënten te kunnen waarmaken. Tijdens vier studiedagen krijgt u onderwijs over de meest voorkomende verstandelijke beperkingen en de daarbij gebruikte farmacotherapie. Verder wordt ingegaan op het gebruik van sondes, de verantwoordelijkheden van de apotheker bij een instelling en de optimalisatie van de farmacotherapie bij mensen met een verstandelijke beperking d.m.v. medicatiebeoordeling.
€ 1560
Company Logo
08 Feb
Feb
16:00

Medice BV

Physical course - single
Van der Valk Amsterdam Amstel
Ik nodig u graag uit voor de interactieve workshop "de farmacotherapie van ADHD"
On request
Company Logo
10 Feb
Feb
17:45

Bureau Prevents

Physical course - single
Van der Valk Hotel De Bilt-Utrecht
Tijdens het Diabetes Overleg zullen aan de hand van verschillende casus presentaties deze onderwerpen de revue passeren, de deelnemers in de zaal zullen verschillende vragen voorgelegd krijgen over het diagnostisch traject en beleid. Een moderator toetst de suggesties uit de zaal en legt dit voor aan een panel van deskundigen.
€ 17.5 - 35
Company Logo
15 Feb
Feb
09:00

Pharmatech training BV

Physical course - single
Pharmatech
6-6.5
Heeft u in het verleden de GDP-RP training van Pharmatech gevolgd, en heeft u behoefte aan het opfrissen van de kennis en verdieping van een aantal onderwerpen? Deze training is een aanvulling op onze succesvolle GDP-RP-training. Hoe heeft de GDP-richtlijn zich verder ontwikkeld? Wat is het belang van risicomanagement binnen een GDPkwaliteitssysteem? Hoe kunnen we validatie praktisch toepassen? Wat zijn de consequenties van serialisatie voor een groothandelaar/distributeur? Welke ontwikkelingen zijn om vervalsing van geneesmiddelen te voorkomen?
€ 989
17 Feb
Feb
09:00

Pharmatech training BV

Physical course - single
Pharmatech
6
Responsible Persons (i.o.) of andere hogere managementfuncties die direct of indirect te maken hebben met opslag, transport en distributie van humane en/of veterinaire producten. Van deelnemers wordt verwacht dat zij basis kennis bezitten op het gebied van GDP. Een interactieve training gegeven op hbo+ niveau.
€ 989
17 Feb
Feb
12:30

PAOFarmacie

Physical course - single
BCN Utrecht
3
De nascholing Interventiestrategieën is een interactieve workshop en gaat in op de verschillende stijlen van conflictafhandeling en leiderschap. U leert wanneer opbouwende kritiek of feedback de beste interventie is en wanneer een probleemoplossend gesprek. Ook het omgaan met onredelijk gedrag komt aan de orde. U wordt gevraagd zelf casuïstiek in te brengen, zodat de deelnemers van elkaars praktijkvoorbeelden kunnen leren.
€ 215
Company Logo
18 Feb
Feb
09:00

PAOFarmacie

Physical course - single
BCN Utrecht CS
6
De nascholing Deviation management, van PAOFarmacie en PharmSupport, gaat in op de relevante regelgeving. U leert wanneer en hoe u een deviation record moet aanmaken. De cursus gaat ook in op het duidelijk formuleren van afwijkingen, het uitvoeren van route cause analysis (RCA) en het opstellen van correctieve actions en preventieve actions (CAPA's). Tijdens de nascholing is er ruimschoots aandacht voor het oefenen met de verschillende onderdelen deviation management.
€ 540
Company Logo
10 Mar
Mar
09:30

Pharmatech training BV

Physical course - single
Pharmatech
6
Deze 1-daagse training geeft de deelnemers inzicht in de principes en de onderlinge relatie tussen het Pharmaceutical Quality System, Lean principes, Quality Risk Management, Deviatie/CAPA management en Root Cause Analysis.
€ 832
15 Mar
Mar
08:30

PAOFarmacie

Physical course - single
BCN Utrecht
9
De cursus Farmacogenetica bestaat uit een diagnostische toets, een e-module en een fysieke bijeenkomst. Op basis van uw persoonlijke voorkeur kunt u ervoor kiezen het hele traject te volgen of onderdelen hiervan. In de e-module verdiept u zich in de basisprincipes van farmacogenetica. Tijdens de fysieke bijeenkomst leert u farmacogenetische gegevens te verzamelen en vast te leggen. Met behulp van casuïstiek krijgt u inzicht in farmacogenetische gegevens en de gevolgen op het gebruik van geneesmiddelen. Na afloop van de cursus kunt u direct met de opgedane kennis aan de slag.
€ 475
Company Logo
Course banner
15 Mar
Mar
19:30

Sanofi

Webinar
Online
1-2
Volg de reis van een baby tot aan volwassen leeftijd - diagnostiek, behandeling en begeleiding bij eczeem en diverse vormen van allergie.
Schuif aan tafel met dermatoloog Patrick Kemperman, kinderarts Shahryar Mir en huisarts Maaike Lunstroot. Zij nemen je mee in een reis van een baby die gevolgd wordt tot aan volwassen leeftijd, waarbij de behandeling van veelvoorkomende aandoeningen in de huisartsenpraktijk aan bod komen zoals eczeem, voedselallergie en inhalatieallergie.
Course banner Company Logo
Free
Company Logo
05 Apr
Apr
09:00

PAOFarmacie

Physical course - single
BCN Utrecht
6
De nascholing Invloed uitoefenen in de 1e en 2e lijn geeft u inzicht in de doelen en belangen van diverse overleggroepen en de voorwaarden om tot een goede samenwerking te komen. U leert hoe u de relatie met andere zorgverleners kunt bevorderen en hoe u met hen werkbare afspraken kunt maken. Praktijkvoorbeelden laten u zien hoe andere apotheken de samenwerking met 1e en 2e lijn hebben ingevuld.
€ 370
Company Logo
07 Apr
Apr
09:00

PAOFarmacie

Physical course - single
BCN Utrecht
3
De nascholing Farmacotherapie na bariatrische chirurgie gaat in op de effecten die een bariatische ingreep heeft op de farmacokinetiek en farmacodynamiek van geneesmiddelen. De cursus behandelt de middelen die gecontra-indiceerd zijn na bariatrische chirurgie. Ook de geneesmiddelen en supplementen die de patiënt juist wel moet gebruiken komen aan bod. U leert ook voor welke middelen therapeutic drug monitoring noodzakelijk is. Na het volgen van deze cursus bent u in staat het geneesmiddelengebruik van patiënten met een bariatrische ingreep te optimaliseren.
€ 205
Company Logo
12 Apr
Apr
12:30

PAOFarmacie

Physical course - single
BCN Utrecht
4
De nascholing Hematologie en ontsteking behandelt de functie van de verschillende bloedcellen en de diagnostiek van afwijkingen van het bloedbeeld. De docent gaat in op de (patho)fysiologie van hemostase en trombose. U leert welke geneesmiddelen invloed hebben op de hemostase en welke middelen kunnen leiden tot afwijkingen in het bloedbeeld. Ook komt de diagnostiek van ontstekingen met bijbehorende markers aan de orde.
€ 240
Company Logo
25 Apr
Apr
19:00

Leerpunt KOEL

Physical course - single
Rotterdam
3
De cursus behandelt kort de theorie om daarna praktisch aan de slag te gaan met reanimatie en het gebruiken van de AED. De cursus sluit af met een eindtoets.
€ 225
Company Logo
map icon