e-Xpert VMS: Voorkomen van wondinfecties

wondenwondverzorgingwondinfectieinfectiepostoperatiefoperatiePOWI

ExpertCollege biedt een overzichtelijke opleiding waarbij de student kennis opdoet over de bundel van preventieve interventies die kunnen worden ingezet om het aantal postoperatieve wondinfecties te voorkomen.

19.95
1-2 Points
E-learning
E-learning

Prices

Regular € 19.95

Professions

Anesthesiemedewerker
2 Points
NVAM
Operatieassistent
1 Points
LVO
Praktijkondersteuner Ouderenzorg (POH-ouderen)
1 Points
V&VN
Praktijkverpleegkundige huisartsenzorg (PVH)
1 Points
V&VN
Verpleegkundig specialist algemene gezondheidszorg
1 Points
V&VN
Description

Postoperatieve wondinfecties (POWI’s) komen veel voor. Een wondinfectie is zelfs een van de meest voorkomende complicaties bij postoperatieve patiënten. Het landelijke VMS Veiligheidsprogramma streeft naar het terugdringen van het optreden van deze wondinfecties door het leveren van zo optimaal mogelijke zorg. ExpertCollege biedt een overzichtelijke opleiding waarbij de student kennis opdoet over de bundel van preventieve interventies die kunnen worden ingezet om het aantal postoperatieve wondinfecties te voorkomen. Deze opleiding is gebaseerd op de Praktijkgids van het VMS Veiligheidsprogramma.


ExpertCollege BV

Wie weet beter waar de behoefte aan kennis ligt dan de mensen van de werkvloer? Het ExpertCollege team bestaat uit artsen en verpleegkundigen die hun klinische werkzaamheden en ervaring combineren met onderwijsontwikkeling. Zij worden bijgestaan door de beste grafische ontwerpers en software designers. De resultaten: e-learning met een leerervaring zoals u nog nooit eerder heeft meegemaakt. Het leersysteem, de animaties, het gebruiksgemak en de medische inhoud vullen elkaar op een vloeiende en praktische wijze aan. Doorloop de opleidingen en ontdek, net als velen voor u, dat de e-learning van ExpertCollege precies die kennis biedt op de gebieden waar u als zorgprofessional naar op zoek bent. Een goede ondersteuning is voor ons vanzelfsprekend. Altijd staan onze technische, inhoudelijke en strategische experts voor u klaar. Voor de kleinste vragen tot instellingsbrede implementatietrajecten kunt u vertrouwen op ons deskundig advies.
info@expertcollege.com
0205453380
1, Gondel, Amstelveen, 1186 MJ