e-Xpert VMS: Verwisseling van en bij patiënten

verwisselingveiligheidoperatieoperatieve ingrepenoperatiekamer

ExpertCollege biedt een overzichtelijke opleiding waarbij de student kennis opdoet over de systematische identificatie en verificatie tijdens de verschillende fasen van het operatieve proces om verwisseling van en bij patiënten te voorkomen.

19.95
1-2 Points
E-learning
E-learning

Prices

Regular € 19.95

Professions

Anesthesiemedewerker
2 Points
NVAM
Operatieassistent
1 Points
LVO
Praktijkondersteuner Ouderenzorg (POH-ouderen)
1 Points
V&VN
Praktijkverpleegkundige huisartsenzorg (PVH)
1 Points
V&VN
Verpleegkundig specialist algemene gezondheidszorg
1 Points
V&VN
Description

Uit hedendaagse literatuur blijkt dat een aanzienlijk deel van de vermijdbare schade door verwisseling van patiënten optreedt tijdens operatieve ingrepen. De schade die deze patiënten oplopen kan worden voorkomen door het toepassen van een nauwkeurig protocol in het (pre-, post-)operatieve proces. ExpertCollege biedt een overzichtelijke opleiding waarbij de student kennis opdoet over de systematische identificatie en verificatie tijdens de verschillende fasen van het operatieve proces om verwisseling van en bij patiënten te voorkomen. Deze opleiding is gebaseerd op de Praktijkgids van het VMS Veiligheidsprogramma.


ExpertCollege BV

Wie weet beter waar de behoefte aan kennis ligt dan de mensen van de werkvloer? Het ExpertCollege team bestaat uit artsen en verpleegkundigen die hun klinische werkzaamheden en ervaring combineren met onderwijsontwikkeling. Zij worden bijgestaan door de beste grafische ontwerpers en software designers. De resultaten: e-learning met een leerervaring zoals u nog nooit eerder heeft meegemaakt. Het leersysteem, de animaties, het gebruiksgemak en de medische inhoud vullen elkaar op een vloeiende en praktische wijze aan. Doorloop de opleidingen en ontdek, net als velen voor u, dat de e-learning van ExpertCollege precies die kennis biedt op de gebieden waar u als zorgprofessional naar op zoek bent. Een goede ondersteuning is voor ons vanzelfsprekend. Altijd staan onze technische, inhoudelijke en strategische experts voor u klaar. Voor de kleinste vragen tot instellingsbrede implementatietrajecten kunt u vertrouwen op ons deskundig advies.
info@expertcollege.com
0205453380
1, Gondel, Amstelveen, 1186 MJ