Deze cursus is verlopen

Vierdaagse training Begeleiden bij verlies en rouw najaar 2022

begeleidenBegeleiden bij verlies en rouwVierdaagse trainingverlies en rouw

Kom jij in je werk mensen tegen die te maken kregen met een betekenisvol verlies? Wil je meer vaardigheden om mensen met een hulpvraag rond verlies en rouw te begeleiden? Zoek je een training waarmee je direct in de praktijk vooruit kunt? Welkom!

Op aanvraag
24 Punten
Reguliere nascholing
Physical course - single

Prijzen

Op aanvraag

Beroepen

Ambulancechauffeur
24 Punten
Register Z
Dermatologie-assistent
24 Punten
Register Z
Endoscopie-assistent
24 Punten
Register Z
Praktijkondersteuner Huisarts - kind en jeugd (POH-GGZ Kind & Jeugd)
24 Punten
LV POH-GGZ
Praktijkondersteuner Huisarts - Somatiek (POH-S)
24 Punten
LV POH-GGZ
Omschrijving

Alle mensen krijgen in hun leven te maken met verlies, in welke vorm dan ook. Verlies hoort bij verandering. Elke verandering begint immers met een einde, het einde van een vertrouwde situatie. Het is goed om als begeleider alert te zijn op verlieservaringen van cliënten of patiënten. Verlies kan op de achtergrond soms een grote rol spelen in de problematiek van de hulpvraag. Zeker als het verlies - om welke reden dan ook - niet de nodige aandacht heeft kunnen krijgen. Rouw gaat dan ondergronds en kan zich onder andere uiten in stress, burn-out, somberheid, psychosomatische en/of lichamelijke klachten, problemen in de relatie en/of in de omgang met kinderen, problemen op het werk.


Brightblue Coaching

BrightBlue Coaching & Training helpt kinderen en volwassenen met pijn in hun hart om na een verlies weer te genieten van hun leven. BB helpt medewerkers die moeite hebben met veranderingen op het werk om weer met motivatie en plezier hun werk te doen. BB helpt organisaties in verandering om met gemotiveerde medewerkers hun doelen te bereiken. BB traint professionals om mensen met verlieservaringen te begeleiden.
info@brightblue-coaching.nl
0031612949654
8, Oranje Nassaustraat, Valkenswaard, 5554AG