Deze cursus is verlopen

Allergie aan Zee

astmaastmapatiëntenallergieallergieënallergische rinitis

We nodigen u uit om, liefst met uw collega long- of KNO arts, in te schrijven voor dit congres en samen met ons en alle andere sprekers dieper in te gaan op allergie tijdens Allergie aan Zee.

495 - 595
In aanvraag
Reguliere nascholing
Physical course - series

Prijzen

Variabel € 495 - 595
Inclusief : Hotelverblijf, ontbijt, lunch en diner)

Beroepen

Allergoloog / klinisch immunoloog
Accreditation in aanvraag
NVvAKI
Kno-arts
Accreditation in aanvraag
KNO
Longarts
Accreditation in aanvraag
NVALT
Physician Assistant
Accreditation in aanvraag
NVALT, NVvAKI
Omschrijving

Beste longartsen (i.o.), KNO artsen(i.o) en allergologen (i.o.),


Allergie aan zee zal, na een succesvolle eerste congres in 2021, ook weer in 2022 plaatshebben aan het strand van Scheveningen.


In Nederland heeft zo’n 25% van de bevolking last van allergische klachten. Bij patiënten met astma heeft ongeveer 60% een bijkomende allergie. Allergische rhinitis is vaak onder behandeld en symptoombestrijding alleen is vaak niet effectief. Immunotherapie is een effectieve behandeling maar veel artsen zijn niet goed bekend met deze therapie.


In het kader van de United Airways is allergie een onderwerp wat zowel KNO artsen als Longartsen in hun dagelijkse praktijk tegenkomen en waar ook regelmatig in samengewerkt wordt. Daarnaast heeft ook de allergoloog zo zijn rol in het geheel. Tegenwoordig komt daar ook de behandeling met biologicals bij.


We nodigen u dus uit om, samen met uw collega long- of KNO arts of allergoloog, in te schrijven voor dit congres en samen met ons en alle andere sprekers dieper in te gaan op allergie tijdens Allergie aan Zee.


Jasper Kappen, Marjolein Cornet, Akke-Nynke van der Meer en Gert-Jan Braunstahl



Margreet van Roest organiseert en regelt

margreet@morganiseren.nl
15, Beeklaan, Heveadorp, 6869VG