Deze cursus is verlopen

App nascholing: Griep

Het griepseizoen staat weer voor de deur. Juist in deze tijd, waarin COVID19 een grote rol speelt, is het van groot belang om ons bewust te zijn van griep. Dr. Ted van Essen (voorzitter van de Nederlandse Influenza Stichting) heeft in samenwerking met Sanofi Pasteur een geaccrediteerde nascholing over griep en griepvaccinatie ontwikkeld. Via een interactieve app worden regelmatig korte leermomenten aangeboden, waardoor het kennisniveau...

Gratis
1.5 Punten
Online
E-learning
E-learning

Prijzen

Gratis

Beroepen

Arts voor verstandelijk gehandicapten
25 Oct 2020
25 Oct 2021
1.5 Punten
ABC1
Huisarts
25 Oct 2020
25 Oct 2021
1.5 Punten
ABC1
Physician Assistant
25 Oct 2020
25 Oct 2021
1.5 Punten
ABC1
Specialist ouderengeneeskunde
25 Oct 2020
25 Oct 2021
1.5 Punten
ABC1

Competenties

Medische handelen 80 %
Kennis en wetenschap 20 %
Omschrijving

Omschrijving

Met de Next Level app neemt het kennisniveau minder snel af doordat er regelmatig korte leermomenten worden aangeboden. Je traint op een laagdrempelige manier je kennis over griep en griepvaccinatie en daarnaast kan je accreditatiepunten verdienen door vragen goed te beantwoorden.


Accreditatie is aangevraagd bij KNMG GAIA en KABIZ voor 1,5 punt voor de eerste module van 30 vragen. Binnenkort zal een tweede module worden toegevoegd.

Train in een paar minuten je kennis op je smartphone of tablet en wees nog beter voorbereid op het griepseizoen!


Goedkeuringsnummer:

MAT-NL-2001371


Inleiding

Het griepseizoen staat weer voor de deur. Juist in deze tijd, waarin COVID19 een grote rol speelt, is het van groot belang om ons bewust te zijn van griep. Dr. Ted van Essen (voorzitter van de Nederlandse Influenza Stichting) heeft in samenwerking met Sanofi Pasteur een geaccrediteerde nascholing over griep en griepvaccinatie ontwikkeld. Via een interactieve app worden regelmatig korte leermomenten aangeboden, waardoor het kennisniveau optimaal blijft.

Programma

De Next Level App genereert, afhankelijk van jouw keuze, 3 of 5 x per week een vraag in de app op je smartphone of tablet. Je kunt vervolgens zelf bepalen wanneer je de vraag beantwoordt. Heb je een antwoord fout dan komt de vraag op een later moment terug.

De vragen in de Next Level App zijn voorzien van achtergrondinformatie door middel van documenten en korte filmpjes en zijn opgesteld op basis van o.a. de SNPG-richtlijnen.

Leerdoelen

Een optimale kennis over griep en griepvaccinatie.

Sanofi Pasteur

pasteur.nl@sanofi.com
310202454000
25, Paasheuvelweg, Amsterdam, 1105BP