Deze cursus is verlopen

Wad's Up 2020

Education4Care organiseert in samenwerking met de GHO-GO, WDH Gooi en Vechtstreek en Tergooi voor de tweede maal de unieke regionale samenscholing voor hun huisartsen en specialisten op op Terschelling. Wij nodigen u uit om met uitzicht over de Waddenzee de horizon van de regionale medische zorg te verkennen en in nieuwe kansen te vertalen. Wat ligt er achter de grenzen van uw eigen kennis en expertise en wat zijn uw wensen in afstemming en...

395
12 Punten
(Meerdaagse) Nascholing
Physical course - series

Prijzen

Regulier € 395

Beroepen

Anesthesioloog
12 Punten
ABAN
Arts
12 Punten
ABAN
Arts beleid en advies KNMG
12 Punten
ABAN
Arts indicatie en advies KNMG
12 Punten
ABAN
Arts infectiebestrijding KNMG
12 Punten
ABAN

Competenties

Samenwerken 60 %
Maatschappelijk handelen en preventie 20 %
Professionaliteit en kwaliteit 20 %
Omschrijving

Omschrijving

De opzet van deze ‘samenscholing’ draait om de professionele afstemming en inspiratie van lokaal werkzame artsen in de eerste en tweede lijn waarbij aan de hand van vier thema’s; digitale huisartsenzorg, preventie en empowerment, onderlinge consultatie en ouderenzorg, gewerkt wordt aan verbetering van regionale samenwerking.

Inleiding

Education4Care organiseert in samenwerking met de GHO-GO, WDH Gooi en Vechtstreek en Tergooi voor de tweede maal de unieke regionale samenscholing voor hun huisartsen en specialisten op op Terschelling.


Wij nodigen u uit om met uitzicht over de Waddenzee de horizon van de regionale medische zorg te verkennen en in nieuwe kansen te vertalen.

Wat ligt er achter de grenzen van uw eigen kennis en expertise en wat zijn uw wensen in afstemming en samenwerking?

Hoe maakt u als specialist beter gebruik van de kennis uit de wijk door huisartsen, en wat mist u als huisarts in de overdracht en terugkoppeling van geleverde specialistische zorg?

Hoe ontstaat goede zorg die afgestemd is zonder overgereguleerd te zijn?

Federatie WDH Midden-Nederland

info@wdhmn.nl
61, Dalplein, Soest, 3762BN