Deze cursus is verlopen

Meander symposium 2019

Het Meander Symposium wordt dit jaar verzorgd door de sectie Chirurgie. Wat zijn de nieuwe ontwikkelingen en inzichten, wat kan er in het Meander geboden worden en hoe kunnen we dit samen met de huisartsen opzetten en opbouwen. Hoe zien we de toekomst m.b.t. 1,5e lijnszorg: wie is verantwoordelijk voor ontwikkeling, waar kunnen we elkaar vinden en versterken? In vogelvlucht waarbij we vele onderwerpen zullen raken en hopelijk praktisch en...

45
3 Punten
(Meerdaagse) Nascholing
Physical course - series

Prijzen

Regulier € 45

Beroepen

Anesthesioloog
3 Punten
ABAN
Arts
3 Punten
ABAN
Arts beleid en advies KNMG
3 Punten
ABAN
Arts indicatie en advies KNMG
3 Punten
ABAN
Arts infectiebestrijding KNMG
3 Punten
ABAN

Competenties

Samenwerken 60 %
Kennis en wetenschap 20 %
Maatschappelijk handelen en preventie 20 %
Omschrijving

Omschrijving

Het Meander Symposium wordt dit jaar verzorgd door de sectie Chirurgie.

Wat zijn de nieuwe ontwikkelingen en inzichten, wat kan er in het Meander geboden worden en hoe kunnen we dit samen met de huisartsen opzetten en opbouwen.

Hoe zien we de toekomst m.b.t. 1,5e lijnszorg: wie is verantwoordelijk voor ontwikkeling, waar kunnen we elkaar vinden en versterken?


In vogelvlucht waarbij we vele onderwerpen zullen raken en hopelijk praktisch en interactief een mooi overzicht zullen geven; een vak volop in beweging!


De programmacommissie heeft een interessant programma samengesteld. Toepasbaar voor u als huisarts in de praktijk en voor specialisten wellicht een eyeopener. 

Federatie WDH Midden-Nederland

info@wdhmn.nl
61, Dalplein, Soest, 3762BN