Deze cursus is verlopen

Wad's New 2019

Education4Care organiseert in samenwerking met de GHO-GO, WDH Gooi en Vechtstreek en Tergooi een vervolg op regionale samenscholing voor hun huisartsen en specialisten. Welke stappen zijn gezet om alle mooie plannen en ideeën met betrekking tot de beoogde verbeterde samenwerking verder vorm te geven zoals besproken op Terschelling in in Ankeveen en welke stappen zijn nodig om het vervolg in de regio succesvol te laten zijn?

50
2 Punten
(Meerdaagse) Nascholing
Physical course - series

Prijzen

Regulier € 50
Opmerking :Deelname inclusief watersport en BBQ

Beroepen

Anesthesioloog
2 Punten
ABAN
Arts
2 Punten
ABAN
Arts beleid en advies KNMG
2 Punten
ABAN
Arts indicatie en advies KNMG
2 Punten
ABAN
Arts infectiebestrijding KNMG
2 Punten
ABAN

Competenties

Samenwerken 60 %
Communicatie 40 %
Omschrijving

Omschrijving

Wad’s NEW is ook de kans voor andere collega’s om kennis te maken met de ervaringen van de Wad's Up en Wad's Next samenscholingen. Iedereen die tijd heeft om de regionale samenwerking tussen huisartsen en specialisten verder te ontwikkelen en zin heeft om daar een succes van te maken, is van harte welkom.

Inleiding

Education4Care organiseert in samenwerking met de GHO-GO, WDH Gooi en Vechtstreek en Tergooi een vervolg op regionale samenscholing voor hun huisartsen en specialisten.

Welke stappen zijn gezet om alle mooie plannen en ideeën met betrekking tot de beoogde verbeterde samenwerking verder vorm te geven zoals besproken op Terschelling in in Ankeveen en welke stappen zijn nodig om het vervolg in de regio succesvol te laten zijn?

Programma

13.30 ontvangst met koffie

14.00 vervolg op Wad's Up en Wad's Next: Wad's New?

16.00 wateractiviteiten

19.00 aftersailborrel en prijsuitreiking

19.30 zeilers-BBQ

21.00 einde

Federatie WDH Midden-Nederland

info@wdhmn.nl
61, Dalplein, Soest, 3762BN