Deze cursus is verlopen

Nascholingsreis Stockholm Archipel

intervisie

‘Ga med Vinden’ is een week van zelfsturend leren voor huisartsen/medisch specialisten in de vorm van begeleide intervisie en toetsgroeponderwijs, oplossingsgerichte coaching, mindfulness en begeleid laveren, tijdens een week zeilen in de Stockholm Archipel. Het centrale thema is Mindfulness. In juni, zonder golven, beschut tussen duizenden scheren en de prachtige Oostkust van Zweden. Plek voor maximaal zeven enthousiaste huisartsen/...

3900
32 Punten
Nascholing
Physical course - single

Prijzen

Regulier € 3900
Opmerking :Prijs: 3.900 Euro, vol pension aan boord en inclusief terugkomdag, exclusief vliegreis, transport vliegveld-haven, en alcohol. Kosten (als nascholing) volledig aftrekbaar van de inkomsten belasting.

Beroepen

Arts voor verstandelijk gehandicapten
25 Aug 2019
31 Dec 2021
32 Punten
ABC1
Huisarts
25 Aug 2019
31 Dec 2021
32 Punten
ABC1
Physician Assistant
25 Aug 2019
31 Dec 2021
32 Punten
ABC1
Specialist ouderengeneeskunde
25 Aug 2019
31 Dec 2021
32 Punten
ABC1

Competenties

Samenwerken 30 %
Communicatie 30 %
Professionaliteit en kwaliteit 40 %
Omschrijving

Omschrijving

Geen golven dus geen zeeziekte!

In juni wordt er veel Scandinavische zon verwacht en is het 24/7 licht! Wind door je haren, de trossen (thuis/werk) los, in het nu! Zelf aan het roer! Om vooral te overdenken hoe het zo gekomen is, wat je hebt geleerd, en wat jij nu nodig hebt, en hoe je dat morgen gaat creëren!

Psychologische concepten als Mindfulness en Positieve psychologie, ACT , Geweldloze communicatie en meer. Start en Finish in Vasa Hamnen, hart van Stockholm met bezoek aan Gamla Stan (oude stad), het Vasa museum en meer. Onderweg zullen we zeilen, overnachten aan de rotsen, ankeren in prachtige baaitjes, zwemmen(stoer koud), samen koken aan boord en op de BBQ aan de waterkant. Ook gaan we fietsen en wandelen op de vele eilanden. En sauna in de wilde natuur waar je zelf het vuur maakt! Geen golven in deze beschutte regio!

Het zeiljacht is een Bavaria 40 Cruiser, bouwjaar 2012, drie hutten met zes bedden met super matras, douche, verwarming, zwemplateau, oven en koelkast.

In de herfst is er een terugkom zaterdag op de Veluwe, met kampvuur; hoe is het je vergaan, weer terug in het gezin en werk; wat helpt, wat is gelukt? Waar kan je verder groeien?

Inleiding

‘Ga med Vinden’ is een week van zelfsturend leren voor huisartsen/medisch specialisten in de vorm van begeleide intervisie en toetsgroeponderwijs, oplossingsgerichte coaching, mindfulness en begeleid laveren, tijdens een week zeilen in de Stockholm Archipel. Het centrale thema is Mindfulness. In juni, zonder golven, beschut tussen duizenden scheren en de prachtige Oostkust van Zweden. Plek voor maximaal zeven enthousiaste huisartsen/medisch specialisten met hart voor hun vak (zeilervaring niet nodig!). Een unieke nascholing in het buitenland.

ArtsEnCoaching

vamuller@tiscali.nl
0653857963
58, Papelaan, Voorschoten, 2252EK