Deze cursus is verlopen

Teaching on the Run: module 8 - Onderwijs op de polikliniek

Een drukke dag, een volle poli, en dan moet er ook nog een coassistent meelopen, een aios gesuperviseerd. Hoe krijgt u dat voor elkaar? In deze module leert u hoe u de principes van het leren van volwassenen toe kunt passen om zelfs tijdens een drukke en volle poli effectief onderwijs te kunnen geven. Als u de geleerde technieken in de praktijk toepast zult u merken dat coassistenten en aios niet langer een last zijn maar dat zowel u als de...

200
3 Punten
Nascholing
Incompany

Prijzen

Regulier € 200
Opmerking :zie website

Beroepen

Anesthesioloog
26 Jun 2019
25 Jun 2020
3 Punten
ABAN
Arts
26 Jun 2019
25 Jun 2020
3 Punten
ABAN
Arts beleid en advies KNMG
26 Jun 2019
25 Jun 2020
3 Punten
ABAN
Arts indicatie en advies KNMG
26 Jun 2019
25 Jun 2020
3 Punten
ABAN
Arts infectiebestrijding KNMG
26 Jun 2019
25 Jun 2020
3 Punten
ABAN

Competenties

Samenwerken 20 %
Kennis en wetenschap 60 %
Communicatie 20 %
Omschrijving

Omschrijving

De module bestaat uit verschillende leervormen: onderwijsleergesprekken, oefeningen in kleine groepen en minicolleges. De totale duur van de module is 3 uur. De module wordt begeleid door ervaren docenten uit het Teach the Teacher programma van de OOR Noord-Oost.

Inleiding

Een drukke dag, een volle poli, en dan moet er ook nog een coassistent meelopen, een aios gesuperviseerd. Hoe krijgt u dat voor elkaar? In deze module leert u hoe u de principes van het leren van volwassenen toe kunt passen om zelfs tijdens een drukke en volle poli effectief onderwijs te kunnen geven. Als u de geleerde technieken in de praktijk toepast zult u merken dat coassistenten en aios niet langer een last zijn maar dat zowel u als de leerling plezier en profijt kan hebben van uw onderwijsinspanningen.

De Isala Academie verzorgt de training op aanvraag. Dat betekent dat we de datum in overleg vaststellen. Klik op de 'inschrijven' button voor meer informatie over het aanvragen en de kosten van deze training.

Leerdoelen

Na het volgen van deze workshop kan de deelnemer

  • Onderwijsmomenten zinvol integreren in een spreekuur
  • Leerdoel(en) samenstellen met aios of coassistent
  • Kiezen voor verschillende invalshoeken voor onderwijs bij elk consult


Isala Academie

aanmelding@isala.nl
4246220
1, Dokter van Deenweg, Zwolle, 8025 BP