Deze cursus is verlopen

Debatteren voor professionals

Kom je tijdens een discussie niet altijd op de juiste reactie? Maar weet je dan een dag later precies wat je wilde zeggen? Ben je wel eens gefrustreerd dat je gelijk hebt maar je je collega’s hier niet van weet te overtuigen? Of misschien heb je vaak het gevoel dat anderen je ‘klemzetten’ tijdens een vergadering of onderhandeling. Schrijf je dan in voor de training Debatteren voor professionals. Zo leer jij als moderne professional nog...

1365
12 Punten
(Meerdaagse) Nascholing
Incompany

Prijzen

Regulier € 1365
Opmerking :Dit is inclusief studiemateriaal, luxe catering, onze bestseller ‘Debatteren om te winnen’, het deelnemerscertificaat en uitgebreide begeleiding na de training. Training + coaching op eigen locatie: € 2.150,-

Beroepen

Anesthesioloog
06 Jun 2019
05 Jun 2020
12 Punten
ABAN
Arts
06 Jun 2019
05 Jun 2020
12 Punten
ABAN
Arts beleid en advies KNMG
06 Jun 2019
05 Jun 2020
12 Punten
ABAN
Arts indicatie en advies KNMG
06 Jun 2019
05 Jun 2020
12 Punten
ABAN
Arts infectiebestrijding KNMG
06 Jun 2019
05 Jun 2020
12 Punten
ABAN

Competenties

Communicatie 100 %
Omschrijving

Omschrijving

In deze debattraining leer je in twee dagen vol zelfvertrouwen overtuigen. Spanning omzetten in ontspanning, zodat je straalt tijdens een presentatie. Je leert om drogredenen te herkennen en te weerleggen. En hoe je met jouw argumenten iemand voor je wint in een gesprek.


Deze training is voor professionals die in hun werk afhankelijk zijn van effectieve mondelinge communicatie. Van adviseurs tot advocaten, van beleidsmedewerkers tot bestuurders, en van managers tot marketeers.


Persoonlijke feedback staat in al onze trainingen centraal. Daarom geven wij je de ruimte om je eigen leerdoelen binnen het bestaande programma te behalen. De trainer creëert een veilige leeromgeving waardoor je niet alleen van de trainer kunt leren maar ook van elkaar. Groepen bestaan uit minimaal 4 en maximaal 8 personen.

Inleiding

Kom je tijdens een discussie niet altijd op de juiste reactie? Maar weet je dan een dag later precies wat je wilde zeggen? Ben je wel eens gefrustreerd dat je gelijk hebt maar je je collega’s hier niet van weet te overtuigen? Of misschien heb je vaak het gevoel dat anderen je ‘klemzetten’ tijdens een vergadering of onderhandeling. Schrijf je dan in voor de training Debatteren voor professionals. Zo leer jij als moderne professional nog beter overtuigend communiceren.

Programma

Deze debattraining bestaat uit twee dagen met een aantal weken ertussen. Zo kun je de kennis van dag 1 direct toepassen in je dagelijkse praktijk. Op dag 2 zal de trainer vragen naar situaties waarin je de geleerde technieken hebt toegepast. Waarom ging dit goed, of waar is er nog ruimte voor verbetering? Tijdens de tweede dag werk je samen met de trainer aan het aanscherpen van jouw aandachtspunten. En bouw je verder aan je overtuigvaardigheden.

Leerdoelen

Na 2 dagen kun je:

  • Overtuigend spreken met zelfvertrouwen
  • Gelijk hebben en ook krijgen
  • Sterk argumenteren
  • Snel en effectief reageren
  • Je publiek inspireren
  • Drogredenen herkennen en weerleggen

Nederlands Debat Instituut

schmale@debatinstituut.nl
57, Frans Halslaan, Hilversum, 1213BK